• Geri dön

  • 953 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Kozmetik trendlerinin öncüsü Sephora, gözlerde kahverenginden dudaklarda mürdüm tonlarına ve makyajın vazgeçilmezi ışıltılı aydınlatıcılarla kadar uzanan yeni ürünleriyle sonbaharı rengarenk karşılıyor.

Orijinal ve özgün renk tonlarını bir arada buluşturan Sephora Collection yüz ve göz paletleri, uzun süre kalıcılık sağlayan rujları ve Stabilo’nun pratik dokunuşlu eyelinerlar’ı yeni sezona heyecan katıyor.

Cesur bir görünümü destekleyerek gündüzden geceye sizi kolaylıkla taşıyan minimal makyaj ürünleriyle bakışlar üzerinizde… Sonbahar renklerini ve havasını yansıtan birbirinden farklı parça, bu sezonda da popülaritesini gözler önüne seriyor. Sonbahar renklerinin yer aldığı özel ürünler, Sephora mağazaları ve sephora.com.tr’de tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

SEPHORA COLLECTION YÜZ & GÖZ PALETİ
Yüz ve gör ürünlerini tek bir palette birleştiren özel ürün, her atmosferde kusursuz bir görünüm elde etmek için ideal. Fonksiyonel özelliği sayesinde de sonbaharda evde veya seyahatte her an her yerde yanınızda. 8 farklı nude tonlarda göz farı ve ten rengi rutiniyle de makyaj çantalarının vazgeçilmezi oluyor. Açıktan koyuya renk yelpazesi eşliğinde cilde özgürce uygulanan iki palet, mat veya metalik gölgeler efektleri uygulamaya da destek oluyor.
Fiyat: 179 TL

RAL SROUGE LACQUER
Bu özel ürün, uzun süreli kalıcı parlaklık için dudaklarınızı ultra konforlu bir şekilde zengin renklerle kaplıyor. Lake bitişli SEPHORA COLLECTION’un ikonik ruju, tıpkı köpük kadar hafif dokusu ve olağanüstü parlaklıktaki renkleriyle dikkat çekiyor. 4 farklı muhteşem tonda sunulan rujlar; lake, mat, saten ve parlak… Hem klasik hem de ultra modern renklere sahip olan rujların esintisi; patchuli notalarıyla zenginleştirilerek vanilya ve şakayık zarif duygusuyla tazelik sunuyor.
Fiyat: 64,90 TL

LUMINIZER TO GO STİK AYDINLATICI
Stik formunda cilde kolaylıkla sürülen aydınlatıcı krem allık, cilde doğal bir parlaklık kazandırıyor. Kremsi yapısı ve pudramsı bitişe sahip ürün, cilde aydınlık veriyor. Sedefli tonlarıyla tüm cilt tiplerine uygun olan stik aydınlatıcı - cildinizle tamamen bütünleşerek renk yoğunluğunu isteğinize göre belirlemenize destek oluyor. Pratik, taşınabilir stick (kalem) şekli ve konik yapısıyla da cildinizde doğrudan aydınlatmak istediğiniz alanlara parmak uçlarınızla uygulayabilirsiniz.
Fiyat: 64,90 TL

SEPHORA COLLECTION SEPHORA X STABILO EYELINER
SEPHORA x STABILO işbirliğindeki keçe eyeliner ile tüm bakışlar üzerinizde…
İkonik Mini Stabilo Boss'tan esinlenen yeni eyeliner, orijinal renkleriyle dikkat çekiyor. İnce ve hassas ucu ile ince çizgiler arasında zahmetsizce geçiş yaparken daha dramatik bir etki için geniş eğilimli tarıfı ile kalın bir hat çekebilirsiniz.
Fiyat: 64,90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL