• Geri dön

  • 837 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Sephora’nın İstinye Park AVM’de düzenlediği etkinlikte bir araya gelen Tülin Şahin ve saç bakım-onarım uzmanı Ahmet Çoban, saç bakımı ve doğru ürün kullanımları hakkında konuştular, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Güzellik ve kozmetikte trendlere yön veren Sephora, ‘’Saçların, eşsiz gücün’’ mottosuyla ünlü isimlerin saç hikayelerini ve sırlarını bakım tutkunlarıyla paylaşıyor.

Saç konusunda yepyeni bir döneme giriş yapan Sephora, İstinye Park AVM’de top model Tülin Şahin’i ve saç bakım- onarım uzmanı Ahmet Çoban’ı çok özel bir etkinlik eşliğinde bir araya getirdi. Bu keyifli organizasyon kapsamında Tülin Şahin saç bakım sırlarını katılımcılarla paylaşırken, saç bakım- onarım uzmanı Çoban ise yaz dönemi saç trendlerinden ve bakımlarından bahsetti. Etkinlikte Ahmet Çoban genç oyuncu Ezgi Gör’ün kıvırcık ve hacimli saçlarını da şekillendirdi.

Saçlarımın iyi görünmesi bana iyi hissettirir

Sephora’nın zengin içerikli formülleriyle bakım rutinlerini destekleyen Tülin Şahin davetlilerle saç sırlarını şu şekilde paylaştı “Dolgun, canlı ve hacimli bir saç görünümü için bakımın gücüne her zaman inanıyorum. Yaz döneminde favorim; Sephora Collection’ın saç serumu ve arındırma ve nemlendirme özelliği sahip şampuanı, Gisou’nun bal özlü saç yağı ve yine Sephora favorilerim arasında yer alan Dyson’ın pratik uygulamaya sahip saç şekillendiricisi ve Tangle Teezer’ın dolgun ve kıvırcık saçlar için olan saç fırçası yer alıyor. Saç tipine uygun doğru ürün ile saçların ihtiyaç duyduğu bakımı uygulamak aslında bu kadar kolay. Saçlarımın iyi görünmesi ve bana kendimi daha iyi hissettirmesi, bütünsel güzelliğimi tamamlayan bir unsur”.

İşin sırrı ‘’Saç bakımında’’

Saç bakım ve onarım uzmanı Ahmet Çoban ise etkinlikte saç trendleri hakkında görüşlerini şöyle ifade etti. “Saç şekillendirmeden önce saçlara doğru ürünü ve doğru bakımı uygulamak çok önemli. Yaz sezonunda sağlıklı saç trendi yükselişe geçti. Sezonda saç boylarının uzadığını görüyoruz. Bu yaz arkaya taranmış doğal şekil verilmiş olan ıslak görünümlü saç stillerini sık sık göreceğiz. Tülin Şahin gibi saçlarını hem kıvırcık hem de düz kullananlar için ise bu model oldukça ideal”.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL