• Geri dön

  • 1.131 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 990 İşletme görüntülenme


Sephora tutkunlarının heyecanla beklediği büyük Sephora indirimi başlıyor! 2 Ocak’ta ilk önce sephora.com.tr’de başlayacak olan büyük indirim, 4 Ocak itibariyle hem mağazalarda hem sephora.com.tr’de 2 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecek. Sephora birbirinden farklı ürün kategorileri ve trend markalarıyla güzellik tutkunlarını heyecanlandıracak.

Sephora’nın renkli ve özgür dünyasında kendini şımartmak isteyenler, Sephora Collection markasında seçili ürünlerde 15 TL’den başlayan özel fiyat kampanyası ve Sephora’ya özel seçili markalarda %25 veya %50 indirimlerle 2020’ye merhaba diyecek. Bu büyük indirimi keşfedin!

COLORFUL TEKLİ GÖZ FARI
Yüksek kapsama formülü ile yoğun ve uzun süreli bir görünüm sağlar. Renk Renk Sephora Collection tekli farlar herkesin favorisi olmaya aday.
Fiyat: 35 TL yerine 15 TL
SEPHORA COLLECTION RUJ
Sephora’nın bu ikonik ruju dudaklarınızda ultra hafif bir doku sağlar. Pigmentlerle zenginleştirilmiş formülüyle iyi bir kapatıcılık sunar.
Fiyat: 49.90 TL yerine 25 TL
SEPHORA COLLECTION OUTRAGEOUS VOLUME MASKARA
Tüm etkilere karşı dayanıklı olan ve 24 saate kadar kalıcılık sağlayan, meşhur Outrageous Volume maskara ile kirpiklerinde yoğun hacmi yakalaman çok kolay!
Fiyat: 69.90 TL yerine 35 TL
BENEFIT GIMME BROW + KAŞ MASKARASI – 3,5
Gimme Brow+ içerdiği cilde nüfuz eden minik mikrofiberler ile kaşlara uygulandığı anda doğal görünümlü dolgunluk ve belirginlik sağlar. Özel ince ve konik uçlu fırçası, bulaşmadan kolaylıkla uygulanmasına yardımcı olur. Gimme Brow + Hacim veren kaş jeli kaşlarınızın görünümünü kontrol etmeyi, renklendirmeyi ve dolgun bir görünüme kavuşmasını kolaylaştırır. Suya dayanıklı formülü uzun süre dağılma ve bulaşma yapmadan kalıcılığını korur.
Fiyat: 265 TL yerine 132.50 TL
HUDA KONTÜR VE STROBING DUDAK SETİ HEARTBREAKER/SHAMELESS
Bu koleksiyon, favori parlatıcılar ve dudak kalemi ile uygulanmak için tasarlanmış parlak, metalik tam kapatıcılık sunar.
Fiyat: 245 TL yerine 183,75 TL
KVD TATTOO LINER TROOPER EYELINER
Uğraştırmayan ve kolay bir uygulama için esnek, ultra yumuşak fırçalı, likit bir eyeliner. Yoğun pigmentli ve suya karşı dayanıklı olan bu eyeliner, bozulmadan ve dağılmadan uzun süreli kalıcılık sağlar.
Fiyat: 159 TL yerine 79.50 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL