• Geri dön

  • 810 Görüntülenme

  • 90 Haber

  • 991 İşletme görüntülenme


Süper maskeleri sayesinde cilt bakım ritüellerine heyecan getiren Sephora Collection, yaz boyunca ciltlerin nefes almasına yardımcı oluyor. Meyvelerin gücünden ilham alan pratik kullanımlı maskeler yaz enerjisini ciltlere taşıyor. Canlı ve fresh bir cilt görünümü için sunulan özel formüller, cildin ihtiyacına destek oluyor, yeterli nemi ve temizliği kolaylıkla sağlanmasına yardımcı oluyor.

Doğal ve zengin içerikli maskeler, yıl boyunca çevresel faktörlerden yıpranan ciltlerin imdadına koşuyor. Saç, cilt, el ve ayak bakımının vazgeçilmezi olan maskelerin formülünde yer alan doğa dostu içerikler temiz güzellik anlayışına eşlik ediyor.

Tüm ürünleri, www.sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

SEPHORA COLLECTION HİNDİSTAN CEVİZLİ SAÇ MASKESİ

Cilt Bakımının vazgeçilmez oyuncusu olan saç besleyici maske, saç onarımını yapmayı destekliyor. Krem-jel yapısıyla geliştirilen maske sadece 1 dakikada harika saçlar elde etmenize yardımcı oluyor!

Dakikalar içinde yumuşak, parlak, canlı bir saç görünümüne sizi hazırlıyor. Hindistan cevizinin sakinleştirici etkisiyle keyfli bir bakım sunuyor.

Fiyat: 39,90 TL

SEPHORA COLLECTION STICK MASKE

Kullanımı kolay Sephora Collection stick maskeler ile 5 dakika içinde cildinizin ihtiyacını karşılamasında destek olur.

2 tip dokuya (pürüzsüz veya peeling) sahiptir.

- Karpuz - Besleyici

- Bambu - Olgunlaştırıcı

- Kömür - Pürüzsüzleştirici Exfoliator

- Spirulina - Arındırıcı

Fiyat: 54.90 TL

SEPHORA COLLECTION MEYVE ÖZLÜ MASKE

Sephora Collection Meyve Özlü Maskeler, her biri farklı bir cilt endişesini hedefleyen yıldız içeriklerle zenginleştirilmiş, farklı dokulara sahip yüz maskeleri serisidir.

Gözenekler, kuruluk ve kusurlar gibi cilt endişelerini hedefler.

Maskelerin her biri farklı cilt endişelerini hedefler : Nane Sakızı Maske: cilde ton kazandırmaya yardımcıdır.

Greyfurt Peeling Maske: cildi pürüzsüzleştirmeyi hedefler. Yulaf Müsli Maske: cildi yatıştırır. Kenevir Mousse Maske: sivilceleri hedefler. Açaí Smoothie Maske: hava kirliliğine karşı korunmayı destekler. Muz Krem Maske: cildi besler.

Fiyat: 34,90 TL

SEPHORA COLLECTION EL VE AYAK MASKESİ

Ellerin nemlendirerek korunmasını sağlayan salatalık içeriğinin yanı sıra besleyici ve onarıcı mango özü keşfetmenin tam zamanı…

Gün boyu yorulan ayaklar içinse canlandırıcı yorgunluk önleyici kaktüs ya da Hindistancevizinin besleyici onarıcı formülü ile tanışmaya hazır mısınız?

Nemi içeride tutan eldivenler ve sevimli tasarım çoraplar, 8 saat boyunca el ve ayaklarınızı nemlenmesi konusunda cildinizi destekliyor. % 92 doğal içerikli olarak geliştirilmiş jel krem formülü ise ezberleri bozuyor.

Fiyat: 32,90 TL

SEPHORA COLLECTION FACE MASKS 1 MINUTE - KAĞIT YÜZ MASKESİ

SEPHORA COLLECTION'dan 1 Dakikalık Yüz Maskeleri zamanınız olmadığında hızlıca bakım yapabilmeniz için oldukça ideal…

%94 oranında doğal içeriklerle formüle edilmiş bir serum ile aşılanmış ultra ince kağıtları ciltle mükemmel bir şekilde bütünleşiyor.

Tazeleyici nemlendirici veya besleyici yatıştırıcı maskeler, anında etki için tüm gücünü meyve ve bitkilerden alıyor.

Fiyat: 79,90 TL

SEPHORA COLLECTION SAÇ BESLEYİCİ MASKELER

Renkli Cilt Bakımının vazgeçilmez oyuncusu olan saç besleyici maskeler kullanımın ardından gece boyunca saç onarımını yapmayı destekliyor. Krem-jel yapısıyla geliştirilen maskeler % 91 doğal malzemelerle formüle ediliyor.

Siz uyurken saçlarınızı kucaklayan maskeler,sabahları harika bir saç görünümüne sizi hazırlıyor.

Kabarmayı önleyen Aloe vera, Onarıcı ve besleyici Hindistancevizi, parlaklaştıran ve yumuşatan greyfurt, kırılmaları önleyen mango ile güçlü saçlara merhaba…

Fiyat: 34,90 TL

SEPHORA COLLECTION GECE MASKESİ

Liçi özü, badem sürü ve armut özü ile zenginleştirilmiş içeriğiyle Sephora Collection gece maskesi gece boyu cildin ihtiyacı olan nemi sağlamak için destek oluyor.

Cildi besleyen ve ışıltı veren ürün, ilk kullanımdan itibaren gözle görülür etki yaratmak için çalışıyor.

Fiyat: 49,90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL