• Geri dön

  • 1.014 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


‘AŞKIN’I SÖYLE’MENİN EN GÜZEL YOLU
Kalbi evinde sevgiyle atanların buluşma noktası olan Tepe Home, 14 Şubat kampanyalarıyla aşkı söylemenin en güzel yolunu sunuyor.

Yarattığı mekânlarla, mutlu anları katlayan Tepe Home, Sevgililer Günü’nü sevgiyi anlatan şık, sıcak ve kaliteli ürünlerle karşılıyor. Hediye seçenekleri arasında yer alan mobilya, aksesuarlar ve tamamlayıcı dekor ürünleri, aşkın değerini sadece bir gün değil, her gün hatırlatmayı amaçlıyor. Tepe Home, evini aşkla dekore edenler için birbirinden şık ve özgün mobilya seçenekleri sunarken; her zevke hitap eden farklı konseptlerdeki zengin dekorasyon yelpazesiyle de yaşam alanlarının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Sevgililer Günü’nde ev keyfini hiçbir şeye değişmeyenleri de düşünen Tepe Home, her eve uygun modern, modüler ve fonksiyonel mobilya seçenekleri ile hiçbir sevginin karşı koyamayacağı konseptte hediye alternatifleri sunuyor.

Aşkınız bu çerçevelerle ölümsüzleşecek
Bu sevgililer gününde evini fotoğraflarla renklendirmek isteyenlere özel sunduğu çerçevelerde %10 indirim ile anıları ölümsüzleştiren Tepe Home; mobilyalarda geçerli %30 İndirim kampanyasına ek olarak sevgililer gününe özel ekstra yüzde 10 indirim uygulayarak, evinizde geçen mutlu anıların sayısını katlıyor. Kampanya 14 Şubat’a kadar devam edecek.

Tepe Home’un kampanyalı sevgililer günü hediye seçeneklerine, Tepe Home mağazaları ve https://www.tepehome.com.tr/sevgililer-gunu-kampanyasi adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL