• Geri dön

  • 896 Görüntülenme

  • 93 Haber

  • 30 İşletme görüntülenme


Tepe Nautilus, minik ziyaretçilerini, yaratıcılıklarını keşfedecekleri çocuk atölyelerine davet ediyor. Tepe Teras’ta temiz hava ve yeşillikler içinde gerçekleşecek olan etkinliklerde minikler bez çanta tasarımından çiçek dikimine kadar birbirinden farklı atölyelerde eğlenirken öğrenecek.

25 yıldır Bilkent Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus, minik ziyaretçilerini birbirinden yaratıcı ve eğlenceli atölyelere davet ediyor.

Tepe Nautilus’un ziyaretçileri için günün her saati temiz hava ve yeşillikler içinde hizmet veren Tepe Teras’ta, 11 Eylül’de Bez Okul Çanta Atölyesi ile başlayacak etkinlikler, 12 Eylül’de Kalem Kutusu Tasarlama Atölyesi ile devam edecek. Minik ressamlar ise 18 Eylül’de Tuval Boyama etkinliğinde yeteneklerini keşfederken 19 Eylül’de ise Ahşap Yel Değirmeni Atölyesi ile keyifli vakit geçirecek.

Tepe Nautilus, botanik meraklısı minik ziyaretçilerini ise 25 Eylül’de Çiçek Dikme etkinliğiyle buluşturacak. Çocuklar, 26 Eylül’de Ahşap Oyuncak Atölyesi’nde kendi oyuncaklarını tasarlarken, 2 Ekim’de Kumbara Atölyesi, 3 Ekim’de de Kitap Ayracı Atölyesi’nde bir araya gelecek.

Yaratıcı çocuk atölyeleri günde 3 seans olarak gerçekleşecek. Her seans için ziyaretçi katılımı ise 20 kişi ile sınırlandırılacak.

Etkinlik yeri: Tepe Teras

Etkinlik Saati : 15:00-16:00-17:00

Etkinlikler:

11 Eylül Cumartesi: Bez Okul Çantası Atölyesi

12 Eylül Pazar: Kalem Kutusu Tasarlama Atölyesi

18 Eylül Cumartesi: Minik Ressamlar / Tuval Boyama

19 Eylül Pazar: Ahşap Yel Değirmeni Atölyesi

25 Eylül Cumartesi: Minik Botanikçiler / Çiçek Dikme

26 Eylül Pazar: Ahşap Oyuncak Atölyesi

2 Ekim Cumartesi: Kumbara Atölyesi

3 Ekim Pazar: Kitap Ayracı Atölyesi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL