• Geri dön

  • 729 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


Estetik ve kalitenin buluşma adresi Tepe Home, yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İstanbul’un gözde semtlerinden Levent’te, Metrocity AVM içinde yer alacak yeni Tepe Home Mağazası 11 Kasım’da kapılarını açıyor.

Sunduğu geniş ürün yelpazesi ile kaliteyi arayanların tercihi olan Tepe Home, İstanbul’daki mağaza portföyüne bir yenisini daha ekliyor. Ataköy Galleria AVM, Skyland HOM, Masko, İdealtepe, Modoko ve Buyaka’dan sonra şimdi de Levent Metrocity AVM’de İstanbul’daki 7. Türkiye’deki 17. Tepe Home mağazası tüketiciyle buluşuyor. Mobilya sektöründeki yarım asrı aşkın tecrübesi ile kalitenin ve güvenin adresi Tepe Home, Metrocity mağazası ile dekorasyon severlerin buluşma noktası olacak. 11 Kasım Cuma günü kapılarını açacak olan yeni Tepe Home Mağazası; yemek odası, yatak odası, genç odası, oturma odası ve tamamlayıcı dekor ürünlerinden zengin aksesuar çeşitlerine kadar evinizin dekorasyonu için ihtiyacınız olan her şey aynı çatı altında sunacak. Yeni yıla özel dekorasyon ürünleri ile yılbaşı coşkusunu evine taşımak isteyenler için de birbirinden şık ürünlerin yer alacağı Tepe Home Metrocity Mağazası, kalitenin ve estetiğin buluşma noktası olacak.

Yeni mağazalarının açılışı ile ilgili konuşan ve sözlerine “Tepe Home olarak, tecrübemize ve kalitemize duyduğumuz güven ile yeni mağazamızda da ziyaretçilerimize en özel alışveriş deneyimini sunmaya devam edeceğiz” açıklamasıyla başlayan Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Yepyeni bir mağaza açmanın heyecanı içindeyiz. Kaliteli ve güvenilir alışveriş keyfinin yanı sıra estetiği ve tasarımı da ön planda tuttuğumuz mağazamızda, her zaman olduğu gibi tüketicilerimizin memnuniyeti ve ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi önceliğimiz olacak. 2023’de de büyüme ivmemizi sürdürerek yeni mağazalarımızla tüketicilerimiz ile buluşarak onların isteklerine, ihtiyaçlarına en doğru çözümleri sunmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi. Tepe Home, tüm İstanbulluları Levent Metrocity AVM’deki yeni mağaza deneyimini keşfetmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL