• Geri dön

  • 877 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


DÜNYANIN EN İÇTEN SEVGİSİYLE DAİMA BİZLERİ DÜŞÜNEN ANNELERİMİZE EN ÖZEL HEDİYE SEÇENEKLERİ TEPE HOME’DA

Destekleriyle bugünlere gelmemizi sağlayan annelerimizi sevindirecek şık ve konforlu hediye seçenekleri sunan Tepe Home, ekstra %10 indirim kampanyasıyla da bu özel günde de müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor.

Farklı zevklere hitap eden geniş ürün yelpazesiyle, ev dekorasyonu için aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Tepe Home, anneler günü için özgün hediye seçenekleri ve %10 ekstra indirim kampanyası ile dikkati çekiyor. Aynı zamanda #İyikiAnnemsin etiketiyle sosyal medya hesabında çekiliş başlatan Tepe Home, bu güzel ve anlamlı günü şanslı iki anneye salıncak hediye ederek kutluyor.

Her zaman en iyisini hak eden anneleri sevindirerek Anneler Günü’ne heyecan katacak bu çekiliş, 9 Mayıs’a kadar devam ediyor. Tepe Home takipçileri tarafından yoğun ilgi gösterilen çekilişe katılım için gereken tüm şartlar ise Tepe Home Instagram hesabında yer alıyor.

Konforu ve şıklığıyla evlere yepyeni bir hava getirecek mobilyaların yanı sıra; en güzel anıları sergilemek için çerçeveler, özgün dekoratif objeler, birbirinden şık duvar dekor ürünleri, fenerler, hem estetik hem kullanışlı aksesuarlar, taptaze ve rengarenk çiçekleri koymak için birbirinden zarif vazolar, yaşam alanlarına konfor katan rengarenk kırlentler gibi annenizi mutlu edecek birçok farklı ürün seçeneğini Tepe Home mağazalarında bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL