• Geri dön

  • 1.075 Görüntülenme

  • 93 Haber

  • 30 İşletme görüntülenme


Konfor ve tasarımı kalite ile birleştiren ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı kazandıran Tepe Home yeni dönem yatırımlarını teknoloji odaklı sürdürüyor.

Tüketici beklentilerinde özellikle pandemi süreci sonrası kayda değer bir değişimin dikkati çektiğini ifade eden Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Tepe Home’da alışveriş deneyimini farklı ve özel kılmak için girişimlerimizi, teknolojik yatırımlarımızı ve eğitim süreçlerimizi de hızlandırdığımız bir yıldayız. Dijital dönüşüme yönelik yatırımlarımızı hızlı aksiyon alarak hayata geçireceğiz. Perakende mağazacılık hedeflerimiz kapsamında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz. Büyüme stratejilerimizde ise herhangi bir değişiklik yok. Güncel ekonomik konulara göre stratejilerimizi güncelleyerek yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Pandemi sürecinde müşterilere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla online hizmet anlayışını değiştirdiklerini, sosyal medya platformlarında interaktif iletişimi arttırdıkları gibi satış danışmanları ile canlı mağaza turu imkânı da sunduklarını belirten Çapan, 3D ürün dosyalarına Tepe Home’un internet sitesinde yer vererek tüketiciye seçtikleri mobilyaların evlerinde konumlandırabildikleri bir platform sunduklarını ve geliştirmeye devam ettiklerini söyledi. Tepe Home online satışlarının katlanarak arttığı pandemi döneminde, online ürün yelpazesini de genişlettiklerini ifade eden Çapan, internet mağazaya artan talep sonucunda müşterilerin sorularını ve isteklerini anlık olarak çözüme ulaştırabilmek için sitelerine canlı çevrimiçi destek seçeneğinin de eklendiğini dile getirdi. Bunlara ek olarak Tepe Home mağazalarında ücretsiz olarak sunulan mimari danışmalık hizmeti ile müşterilerin ihtiyaçlarına ve zevklerine göre belirlenen Tepe Home ürünlerinin bilgisayar ortamında mekanlara özel projelendirilebildiğini de belirtti. Sürdürülebilir yenilikçi bir yaklaşım ile büyüme stratejilerinde hızla ilerleyeceklerini söyleyen Levent Çapan “Satışta teknolojinin önemi her geçen gün artarken dijital alt yapılarımızı, satış, pazarlama tekniklerimizi bu detaya göre şekillendiriyoruz. Son zamanda yaptığımız alışverişi daha kolay ve eğlenceli bir deneyime dönüştüren teknoloji odaklı yeniliklerimizle müşterilerimizden de oldukça olumlu geri bildirimler aldık” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL