• Geri dön

  • 953 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


Her zevke ve ihtiyaca hitap eden zengin ürün yelpazesiyle öne çıkan Tepe Home, en beğenilen mobilya koleksiyonlarında geçerli net yüzde 50 indirimle kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Tepe Home, evinizin dekorasyonu için tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilen geniş ürün gamı ile mutluluk, kalite ve konforu yaşam alanlarınıza taşıyor. Yepyeni tasarımları ve modüler mobilya seçenekleri ile yaşam alanlarına özgür tasarım imkânı sunan Tepe Home; seçili mobilyalarda geçerli net yüzde 50 indirim kampanyası ile kaçırılmayacak bir indirim şölenine davet ediyor.

Yeni ev kuracaklara ve mobilyalarını yenileyeceklere, kaliteyi avantajlı fiyatlarla sunan Tepe Home, modern ve zarif detaylarla alışılmışın dışında tasarımları evlerinize getiriyor. Yatak odası, oturma odası, yemek odası, bahçe mobilyası, genç odası koleksiyonları ile birlikte puf, sehpa, kitaplık ve dresuar seçeneklerinin de dâhil olduğu kampanyadan faydalanmak isteyenler acele edin! Tepe Home’un bu özel indirimi ve stoklu ürünlerinde sunulan hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Yeni ev kurmak, evini huzur dolu bir yuvaya çevirmek veya yaşam alanlarına taze bir dokunuş yapmak isteyenler için kısa süreliğine geçerli olacak bu kampanyanın tüm detaylarına Tepe Home mağazaları ve www.tepehome.com.tr’ adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL