• Geri dön

  • 890 Görüntülenme

  • 93 Haber

  • 30 İşletme görüntülenme


KONFOR ve ESTETİK HER AN BAHÇENİZDE

Her zevke göre yenilikçi ve fonksiyonel tasarımlar sunan Tepe Home, bu sezon da birbirinden şık bahçe mobilyalarıyla evlerin konforunu açık alanlara taşıyor.

Yazın gelmesiyle doğayla iç içe geçirilen zamanları artırmak isteyen müşterilerine konforlu tasarımlar sunan Tepe Home, yeni bahçe mobilyalarıyla dikkat çekiyor. Kendine zaman ayırmak, günün yorgunluğunu atmak, sevdikleriyle vakit geçirmek, açık havanın tadını çıkarmak isteyenleri memnun edecek Tepe Home bahçe mobilyaları, her ihtiyaca cevap veren zengin ürün yelpazesiyle müşterileri ile buluşuyor. Özellikle pandemi döneminde doğaya ve açık havaya olan özlemin çoğalması ile bahçe mobilyalarına olan ilginin oldukça artığını söyleyen Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan müşterinin taleplerinin konforlu ve ergonomik tasarımlara yönlendiğini belirtiyor. Çapan “Yaz aylarının gelmesi teras, balkon ve bahçeli evlerin mobilya seçimleri ve tercihleri de öncelikli olarak bu yönde şekilleniyor” açıklamasında bulundu.

“Bahçe Mobilyalarına Talep Arttı”

Pandemi nedeni ile açık alanlarda daha fazla zaman geçirildiğinin altını çizen Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, “Tepe Home olarak öncelikli amacımız kaliteli, konforlu ve şık ürünleri müşterilerimizle buluşturmak. Pandemi nedeni ile evlerde konforlu yaşamın öneminin artmasından ve açık hava keyfinin bahçe, balkon ve teraslara taşınmasından dolayı bahçe mobilyalarında rahatlığı ön plana çıkaran ürün gruplarını tercih ettik. Bahçe takımlarına talebin her geçen gün arttığını gözlemliyoruz” diye konuştu. Yaz aylarının gelmesiyle evlerinin konforunu dışarı taşımak isteyenlere hem masa sandalye takımı hem de oturma grubu seçenekleri sunduklarını belirten Çapan, “Doğa ile iç içe bir ortamda en çok aranılan unsurun rahatlık olduğunu gözlemleyerek bahçe koleksiyonumuzda müşterilerimizin açık havada daha çok vakit geçirmelerini sağlayacak zengin detaylar yer alıyor” dedi.

Sıcacık sohbetlere eşlik eden bahçe ve balkon takımlarının yanı sıra farklı dekorasyon detaylarını da düşünen Tepe Home, zengin aksesuar çeşitliliği ile de yazın keyfine şıklık katıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL