• Geri dön

  • 339 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


En mutlu anların paylaşıldığı, değerli hatıraların geçtiği evleri konforlu ve estetik alanlara dönüştüren Tepe Home, özgün tasarımlarıyla yatak odalarınıza da zarafet katıyor. Evinizin en özel köşesi olan yatak odanız için her zevke göre ürün gamı bulunan Tepe Home, tasarımları ile şıklık ve konforu bir arada sunuyor. Kendinizi huzurlu hissedeceğiniz bir yatak odası için önerileri 5 başlıkta özetleyen Tepe Home, dekorasyon tavsiyeleri ile müşterilerine yardımcı olmaya devam ediyor. İşte, Tepe Home'un yatak odaları için özel önerileri...

1-Yatak Odanıza Kişisel Tarzınızı Yansıtın!

Dekorasyon stili, odanızın genel atmosferini belirlerken, kişisel dokunuşlarınız da odanıza karşı aidiyet hissini oluşturmanızı sağlar. Mobilya alışverişi yapmadan önce size en yakın gelen stili bularak dekorasyon sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz. Modern, minimalist, bohem, klasik veya vintage gibi size yakın gelen tarzı ana hatları ile belirleyebilirsiniz. Mobilya seçiminden yatak örtülerine, duvar dekorasyonuna kadar bu stilin izlerini taşıyan tasarımlarla, estetik ve uyumlu bir oda tasarlayabilirsiniz. Bununla birlikte beğendiğiniz dekoratif objeler, fotoğraflar veya duvar dekor ürünleri ile odanıza kişisel dokunuşlarınızı katabilirsiniz.

2. Aydınlatmayı Göz Ardı Etmeyin!

Aydınlatma, odanın fonksiyonelliği, atmosferi, enerjisini ve estetiğini etkiler. Bu nedenle dikkat edilmesi gereken bir unsurdur. Loş veya parlak, sıcak veya soğuk ışıklı farklı ürün tercihleri odanın atmosferini tamamen değiştirebilir. Özellikle yatak odalarında, gözünüzü yormayacak sarı ışık veren aydınlatma ürünleri tercih edebilirsiniz. Aydınlatmalarınızın tarzının odanızın genel bütünlüğü ile uyumlu olması dikkat edilmesi gereken bir diğer konudur. Aynı zamanda okuma lambaları, lambaderler veya led aydınlatmalar gibi farklı ışıklandırma seçenekleri ile odanızın farklı bölümlerini öne çıkarabilirsiniz.

3- Renk Paletini Dikkatli Seçin!

Renkler, bir odanın genel enerjisini belirlemede önemli bir rol oynar. Odanızdaki mobilya ve aksesuarlar ile duvar, perde gibi önemli detayların renk uyumu genel atmosferi etkileyecektir. Daha aydınlık ve ferah bir ortam tercih ediyorsanız; beyaz, açık pastel veya ahşap tonlarını birlikte kombinleyerek sakin ve zarif bir hava yaratabilirsiniz. Koyu tonların ahşap renkleri ile buluştuğu tasarımlarla ise modern ve şık bir çizgi yakalayabilirsiniz.

4- Tekstillerle Dekorasyonunuzu Zenginleştirin

Yatak örtüsü ve yastıklar hem konfor hem de estetik bir görünüm için kilit unsurlardandır. Canlı renk ve desenlerde seçilen nevresimleri uyumlu yastıklarla kombinleyerek, yatak odanıza kolayca şıklık katabilir; daha canlı ve dinamik bir görünüm elde edebilirsiniz. Kadife veya peluş yumuşak bir halı, yatak odanıza sıcaklık katarak dokusal zenginlik yaratabilir. Perde ve drapelerin seçiminde, odanın genel rengi ve stili ile uyumlu olanları tercih edebilirsiniz.

5. Mobilyalarınızı Stratejik Bir Şekilde Yerleştirin

Yatak odanızın konforlu ve estetik olması için mobilyaların yerleşimi de büyük önem taşımaktadır. Alanınızın metrekaresine uygun ürünler seçmeniz hareket alanınızın kısıtlanmasını önleyecektir. Aynı zamanda odanın düzenini sağlayacak yeterli büyüklükte, fonksiyonel kullanım sunan gardırop, baza, şifonyer gibi mobilyalar dağınıklığın önüne geçecektir. Küçük metrekareli bir odaya sahipseniz, evinizin diğer bir odasını giyinme odası olarak tasarlayabilirsiniz. Fonksiyonel ve mekanizmalı mobilya seçimi ile hem alandan kazanabilir hem de ihtiyaçlarınıza karşılayan özgür bir oda tasarlayabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL