• Geri dön

  • 1.048 Görüntülenme

  • 93 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


Tepe Home markasının büyük heyecanla beklenen göz alıcı ve büyüleyici yeni yıl aksesuar koleksiyonları Tepe Home mağazalarında ve www.tepehome.com.tr’ de dekorasyon severlerin beğenisine sunuldu.

Ev dekorasyonunda eşsiz ürün yelpazesi ile öne çıkan, tüm zevklere uygun konsept zenginliği sayesinde her zaman fark yaratan Tepe Home, yeni yıl alışverişlerinin odak noktası olmaya devam ediyor. Etkileyici tarımlarıyla dikkati çeken hediye alternatifleri, tamamlayıcı ev dekorasyonları, yılbaşı süsleri ve yılbaşı ağaçlarında oluşan Tepe Home aksesuar koleksiyonları ile akıllara kazınacak, mutlu anıların yaşanacağı mekânlar vadediyor. Her stile uygun ahşap detaylar, metal ışıltılar, renklerin büyüleyici dansı, şıklıkla kıyasıya bir rekabet; eşsiz ve karşı koyulmaz bir atmosferi beraberinde getiriyor. Bu yıl da Tepe Home, hem siz hem de sevdikleriniz için huzurlu ve içten kahkahaların, unutulmaz hikâyelerin, hayranlık duyulan dekorların bir parçası olacak.

Yılbaşı konseptini ve en güncel trendleri yaşam alanlarına taşıyacağınız Tepe Home aksesuar koleksiyonları, yılsonuna kadar geçerli sürpriz fırsatlarla Tepe Home mağazalarında görenleri büyülemeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL