• Geri dön

  • 99 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


Baharın gelişi içimizi ısıtırken, bu enerji ev dekorasyonlarına da yansıyor. Havaların ısınmaya başladığı, baharın gelişini hissettiğimiz bu günlerde uygulanan yeni ve eğlenceli dekoratif fikirler, evde geçirilen vakti çok daha keyifli bir hale getiriyor. Tepe Home, baharın tazeliğini hissedeceğiniz basit ama şık önerileri sizlerle paylaşıyor.

Renginizi seçin

Renk seçimi evinizin genel atmosferini oluşturan en önemli unsurlardan biridir. Daha ferah ve aydınlık bir ortam için açık tonlara yönelerek baharın huzurunu evlerinize taşıyabilirsiniz. Nötr renk paletleri kullanarak yaşam alanınıza dingin bir enerji katabilirsiniz. Özellikle bej, çakıl taşı, fil dişi gibi renkleri tercih edebilirsiniz.

Renkli aksesuarlar ve bitkiler

Evinizin farklı köşelerine yerleştirdiğiniz saksılar, doğanın içindeymişsiniz hissi ile ferah bir ortam sunacaktır. Baharın ruhunu yansıtan renkli dekoratif objeler ise ortama canlılık katarak görsel açıdan estetik bir bütünlük oluşturacaktır. Dekoratif deniz kabukları, şeffaf vazo içinde çakıl taşları, renkli tablolar ve çiçek aranjmanları ilkbaharın taze havasını evinizde hissetmenizi sağlayacaktır.

Doğru aydınlatma seçimi

Akşamları veya güneş ışığının yeterli olmadığı zamanlarda evlerinizin şıklığını ön plana çıkarmanın en önemli noktalarından biri doğru aydınlatma seçimidir. Aydınlatmaların odanızın tüm noktalarını aydınlatacak şekilde konumlandırılması veya vurgulamak istediğiniz alanlara yerleştirilmesi temel prensip olmalıdır. Lambader, masa üstü, duvar, sarkıt aydınlatma alternatifleri ve fenerlerle bahar akşamlarında içinizi ısıtacak sıcak köşeler oluşturabilirsiniz. Ilık bahar akşamlarında bahçe ve balkonlarınızı daha keyifli hale getirmek içinse mumlardan ya da gözü yormayan loş aydınlatmalardan yardım alabilirsiniz.

Tekstil ürünlerinize renk katın

Kalın kumaşlı koyu renkli perde ve storlarınızı kaldırarak daha ince dokulu, açık renkli ürünler tercih edebilirsiniz. Böylece güneş ışığından da daha verimli bir şekilde yararlanabilirsiniz. Ayrıca koltuk örtüleri, minderler ve halılarda da mevsime uygun kumaş seçenekleri belirleyebilir akrilik, gabardin gibi seçeneklere yönelebilirsiniz.

Açık alanları değerlendirin

Bahçenizde ya da balkonunuzda şık ve konforlu bir yaşam alanına sahip olmak baharın renklerini hissetmenize yardımcı olacaktır. Öncelikli olarak açık havada kullanacağınız alanda; rahat oturma grupları, çeşitli bitkiler, renkli kırlentler ve çiçeklerle tazelenmiştik hissi yakalayabilirsiniz. Rengârenk objeler, eğlenceli hayvan figürleri kullanarak enerjisi yüksek ve keyifli bir ortam oluşturabilirsiniz. Tepe Home bahçe koleksiyonunda yer alan çok çeşitli mobilya ve aksesuar seçenekleri ile sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz keyifli anlara kalite, konfor ve estetik katabilirsiniz.

Baharın getirdiği yenilik ve tazelenme hissini evinize yansıtmak için, hayal edilen yaşam alanlarını gerçeğe dönüştüren Tepe Home’un kaliteli ürün seçeneklerine, Tepe Home mağazaları ve www.tepehome.com.tr’ adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL