• Geri dön

  • 870 Görüntülenme

  • 93 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


Tepe Home emekleri sanata dönüşen ustaların hikâyelerini anlatan videoları “ustalarasaygı” etiketi ile paylaşmaya devam ediyor.

Tepe Home, fabrikasında yıllarca emek vermiş, emekleri sanata dönüşen ustalarının hikâyelerini anlatmaya devam ediyor. Yoğun ilgi gören videolarda Tepe Home, ürünlerinin yapım aşamasındaki her sürecin ne kadar meşakkatli, anlamlı ve özel olduğunu da gözler önüne seriyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Tepe Home ailesi olarak ustalarımıza ve onların sanatına duyduğumuz saygıyı ve verdikleri emekleri anlatan hikâyelerini sizlerle paylaşmaktan onur duyuyoruz. Bizlerle bu yolcukta birlikte olan zanaatkârlarımızın emekleri bizler için çok kıymetli. Ustalarımızın dilinden Tepe Home’u bir aile, bir yuva olarak gördükleri dinlemek; mutlu ve huzurlu oldukları duymak bizleri bir yandan duygulandırırken aynı zamanda da gururlandırıyor. Tüketicilerimizin en güzel anılarına eşlik eden ve hayatlarına dokunan ürünlerimizin başından sonuna kadar tüm yapım aşamalarında yer alan kıymetli ustalarımızı sizlerle tanıştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Tepe Home’un #ustalarasaygı video serisinde ‘‘Tepe Grubu bir aile, burası benim evim gibi” diyen Usta Mehmet Simit’in mesleğe başlama serüveni ile başlamış, ‘’ İş yerinde herkes birbiriyle gayet uyumlu, burası tam bir aile!” sözlerini dile getiren ve 13 yıldır Tepe Home’da çalışan Mehmet Ceylan’ın hikâyesiyle devam etmişti. “Tepe Home benim ikinci evim bu mesleği ve burayı çok seviyorum.” diyen Ustalara Saygı’nın üçüncü konuğu; 29 senedir Tepe Home’da çalışan Muharrem Bulduklu olmuştu. Serinin dördüncü videosunda yer alan, 40 senedir tomruk biçme atölyesinde çalışan Mustafa Tersaki ise “Burada çalışmak büyük bir duygu, burası evimizden ayrı ikinci bir yuvamız.” sözlerini söylemişti. Tepe Home’un 5. #ustalarasaygı videosunda; Tepe Home ailesine 2002 yılında katılan ve zımpara operatörü olarak çalışan Serdar Altınordu, “20 yıldır burada işimi severek yapıyorum, inşallah emekli olana kadar burada devam edeceğim. Güven içindeyiz, huzurluyuz. Biz bu işi severek yapıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Tepe Home’un Youtube, Instagram ve Facebook hesaplarında yayınlanan “Ustalara Saygı” videolarına https://www.youtube.com/c/TepeHomeChannel/videos linkinden de ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL