• Geri dön

  • 989 Görüntülenme

  • 93 Haber

  • 30 İşletme görüntülenme


TEPE HOME’DAN PATENTLİ ÖZEL TASARIM

TEPE HOME EĞİTİM VE ÇALIŞMA ORTAMLARINDA KORUNAKLI BİR ALAN İÇİN ÖZEL SEPERATÖR GELİŞTİRDİ

Okullarda, korunaklı bir alan oluşturmak için tasarladıkları seperatörün aynı zamanda çalışma ortamlarında da güvenle kullanılabileceğini belirten Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, patentini de aldıkları bu yeni ürünün detaylarını anlattı.

Seperatörün özel metal mekanizması sayesinde birçok sandalye modeline uyumlu olacak şekilde tasarlandığını anlatan Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “İki sandalyeden birine tek bir seperatör takılması yeterli oluyor. Bu sayede daha az maliyetle daha çok kişinin korunaklı şekilde eğitim ve çalışma hayatına devam edebilmesi amaçlanıyor. Aynı zamanda bu sistem, sosyal mesafe dikkate alınarak, eğitim ve çalışma alanlarının daha işlevsel şekilde kullanılmasına da olanak veriyor” ifadelerini kullandı.

Tepe Home Güvenli Çalışma ve Eğitim Ortamı Sunuyor
Seperatörün tasarımı hakkında bilgi veren Levent Çapan, “Özel olarak tasarlanan eğimli yapısı, sandalyenin ağırlık merkezini dengeleyerek devrilme riskini ortadan kaldırıyor. Seperatörle sandalye arasındaki mesafe, kullanıcıların kol hareket alanını kısıtlamayacak şekilde tasarlandı. İlkokul, ortaokul, lise veya üniversite gibi her eğitim ortamında rahatlıkla kullanılabilecek seperatörümüz ile öğrencilerimizin güvenli bir şekilde ders yapabilmeleri en büyük temennimiz” dedi. Uygulanacağı sandalyenin ergonomisine bağlı olarak farklı ölçülerde üretim yapabildiklerini de aktaran Çapan “İhtiyaca uygun ölçü, renk ve adette seri üretim yapabileceklerini sözlerine ekledi. “Bilkent Üniversitesi İngilizce Hazırlık Binası için 1.500 adet üreterek ve uygulamamızı tamamladık. Aldığımız olumlu tepkiler ve gelen yeni talepler bizleri çok mutlu etti. Eğitim kurumları ve şirketlerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. İçinde bulunduğumuz bu dönemi sağlıkla ve güven içinde atlatabilmemiz için ev, okul ve işyerlerine çözümler üretmeye devam edeceğiz. Türkiye’nin en kısa sürede sağlıkla ve eskisinden de güçlü olarak daha aydınlık günlere uyanmasını diliyorum.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL