• Geri dön

  • 256 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


Her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Tepe Home, okula dönüş dönemine özel genç odası kampanyası ile müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Fonksiyonel çözümleri estetik tasarım detaylarıyla bir araya getiren Tepe Home Genç Odası Koleksiyonları, özgün ve yenilikçi çizgileri ile dikkati çekiyor.

Romantik, eğlenceli, doğal, şık ya da modern olmak üzere birçok farklı ruhu yansıtan Tepe Home’un yenilikçi tasarımları, yeni okul döneminde gençlere motivasyon kaynağı oluyor. Genç odası için ihtiyacınız olan her şeyi takım olarak bir arada sunan koleksiyonların yanı sıra; ayrı ayrı satın alabileceğiniz gardırop, karyola, baza, şifonyer, komodin, kitaplık, çalışma masaları, tamamlayıcı mobilya ve aksesuarlar da Tepe Home’da yer alıyor. Rahat, estetik ve kullanışlı detaylarla, gençlerin enerjisini yükseltecek genç odası takımları ve tamamlayıcı dekor ürünleri ile Tepe Home, zengin çeşitlilikte bir koleksiyon sunuyor.

Fonksiyonel ve özgür bir tarzı yansıtan Lavoro, romantik esintileri hissettiren Coco, doğanın enerjisini taşıyan Gray, modern ve şık stiliyle fark yaratan Sanluca, minimal tasarım çizgisi ve işlevselliği ile öne çıkan Orenda Koleksiyonu ile her gencin tarzına ve beğenisine hitap eden bir genç odası takımı bulunuyor. Gençlerin kendilerine özel yaşam alanları oluşturmaları için her detay düşünülerek tasarlanmış koleksiyonlar Tepe Home mağazaları ve web sitesinde yerlerini alıyor.

Farklı zevklere hitap eden birbirinden güzel genç odası koleksiyonlarına, Tepe Home mağazalarından ve tepehome.com.tr’den ulaşabilirsiniz. Genç odalarında en modern ve özgün tasarımlara avantajlı fiyatlarla sahip olmak için Tepe Home’un Okula Dönüş Kampanyasını kaçırmayın!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL