• Geri dön

  • 161 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


Her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Tepe Home, gençlerin mutlu hissedeceği alanlar hazırlamaya devam ediyor.

Zengin ürün gamı ile farklı ihtiyaç ve beğenilere hitap eden Tepe Home, düzenlediği kampanyalarla da kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Fonksiyonel çözümleri estetik tasarım detaylarıyla buluşturan Tepe Home, genç odalarına özel avantajlı fiyatlarla müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. Dekorasyonların havasını baştan aşağı değiştiren gardırop, yatak başlığı, baza, şifonyer, komodin, kitaplık ve çalışma masaları Tepe Home genç odası koleksiyonlarında yerini alıyor. Farklı zevklere sahip gençlerin kendilerine özel yaşam alanları oluşturmaları için tasarlanmış genç odaları, tasarım detayları ve kalitesiyle herkesin beğenisini kazanıyor.

Romantik, eğlenceli, doğal, şık ya da modern olmak üzere birçok farklı ruhu yansıtan Tepe Home’un yenilikçi tasarımları, gençlere odalarında geçirdikleri zamanda motivasyon kaynağı oluyor. Keskin, net hatları ve işlevselliği ile öne çıkan Orenda koleksiyonu; sahra ve beyaz olmak üzere iki renk alternatifi ile sunuluyor. Country çizgilerin beyazın ferah görünümü ile buluştuğu Coco koleksiyonu; romantik ve huzur dolu bir atmosferi yansıtarak gençlerin hayal dünyalarına ilham kaynağı oluyor. Modern ve fonksiyonel stiliyle fark yaratan Sanluca koleksiyonu; antrasit ve ahşap tonlarının şık uyumunu genç odalarına taşıyor. Doğanın enerjisini hissettiren Gray koleksiyonu; dingin bir ruhu genç odalarına getiriyor. Fonksiyonel ve özgür bir tarzını yansıtan Lavoro koleksiyonu; ergonomik yapısı ile dinamik bir atmosfer oluşturuyor. Sakinliğe ve huzura davet eden Arcadia koleksiyonu; beyazın aydınlık çizgisini genç odalarına getiriyor.

Genç zihinleri modern ve özgün tasarımlar ile buluşturmak isteyenler, Tepe Home Mağazaları ve tepehome.com.tr ’de yer alan indirim fırsatlarına göz atmayı unutmayın!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL