• Geri dön

  • 215 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


TEPE HOME YENİ YIL ÜRÜNLERİ İLE COŞKULU, MASALSI VE UMUT DOLU BİR DÜNYANIN KAPILARI ARALANIYOR

Yılın en keyifli ve coşkulu zamanı için geri sayım başladı. Yeni yıl aksesuar koleksiyonu ile büyüleyici bir dünyanın kapılarını aralayan Tepe Home, masalsı bir havayı evlerinde hissetmek isteyenleri mağazalarına ve tepehome.com.tr’ye davet ediyor.

2023’e veda etmeye yaklaştığımız bu zamanlarda müşterinin beğenisine sunulan Tepe Home yeni yıl koleksiyonu; herkesi şansa, bolluğa ve şıklığa davet ediyor. Geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken Tepe Home, yeni yıl dekorasyonunda da yine sektörün öne çıkan markası olmayı başarıyor. Işıltılı kar küreleri, sevimli noel baba figürleri, geyik objeleri, kurşun askerler ve sevimli hayvan figürlerinin yer aldığı; kutlama coşkusunu hissettiren aksesuarlar koleksiyonun dikkat çeken parçaları oluyor. Kırlent, peçete, runner ve ağaç etekleri gibi tekstil ürünleri, yeni yılın ikonik desenleri ile sıcak bir ortam tasarlamanız için ihtiyacınız olan tüm detayları içeriyor. Oluşturduğu atmosfer kadar sevdiklerinizle bir araya gelip süslemenin de keyif verdiği yeni yıl ağaçları, farklı boyutları ve tarzları ile yeni yıl coşkusunu yaşam alanlarınıza getiriyor. Özgün konseptlerde yeni yıl temaları hazırlamanıza olanak veren ağaç süsleri, evinize rengarenk bir hava katıyor. Yeni yıla özel olarak koleksiyonda yerlerini alan çiçekler, berry dallar ve kapı süsleri şıklıklarıyla dekorasyonların en güzel tamamlayıcısı oluyor.

Unutulmaz bir yeni yıl kutlaması için aradığınız tüm detayları sunan Tepe Home’da, sevdiklerinizi mutlu edecek yeni yıl hediyeleri de bulabilirsiniz. Eğer siz de yaşam alanınızı güzelleştirirken yeni yılı sıcacık ve eğlenceli bir atmosferle karşılamak istiyorsanız, Tepe Home’un yeni yıl koleksiyonunu Tepe Home mağazalarında ve www.tepehome.com.tr’ de inceleyebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL