• Geri dön

  • 360 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


''Mutluluk evinizde başlar'' mottosuyla estetik ve konforu yaşam alanlarına taşıyan Tepe Home, yeni ev kuracaklara ve evleneceklere özel dekorasyon tavsiyelerinde bulundu.

Yarattığı mekânlarla, hayattaki mutlu anların sayısını çoğaltan Tepe Home, bu sezon da mobilya alışverişinin değişmez adresi oluyor. Her zevke hitap eden farklı konseptlerdeki zengin ürün yelpazesi ile yaşam alanlarının tüm ihtiyaçlarına cevap veren Tepe Home, yeni evinizde güzel bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Mutlu anılar biriktirebileceğiniz mekanları oluşturmanız için dikkat edilmesi gereken unsurları 5 başlıkta aktaran Tepe Home, yatak odası takımı, yemek odası takımı ve oturma odası takımının yer aldığı evlilik paketlerinde tüm indirimlere ek ekstra yüzde 10 indirim kampanyası ile de müşterilerine ödeme kolaylığı sağlıyor.

1-Estetik, Konfor ve Doğru Alan Kullanımı Önemli

Kendinizi mutlu hissedeceğiniz, sizi motive eden bir yaşam alanının hem ruhunuza hitap etmesi hem de keyifle uzun süre vakit geçireceğiniz konforu sağlaması önemlidir. Tüm dekorasyonunuzun estetik görünümü evinizin kimliğini tanımlarken ergonomik kullanımı da bu alanlarda geçireceğiniz zamanı kaliteli hale getirir. Konforlu ve içinizi ferahlatan bir yaşam alanı için kilit unsur ise evinizin metrekaresine göre mobilya tercihidir. Yaşam alanızın metrekaresine uygun ürünler seçmeniz hareket alanınızın kısıtlanmasının önüne geçecektir. Daha fonksiyonel ve mekanizmalı mobilya seçimi ile hem alandan kazanabilir hem de ihtiyaçlarınıza karşılayan özgür yaşam alanları tasarlayabilirsiniz. Estetik görünüm, konfor ve fonksiyonellik açısından özenle tasarlanan her bir ürün sayesinde evinizin büyüklüğüne ve zevkinize uygun ürünler seçerek mutlu ve huzurlu bir mekân yaratabilirsiniz. Yarım asrı aşkın sektör tecrübesi ile öne çıkan Tepe Home’da, bu önemli özelliklerin bir arada sunulduğu tasarımlardan, size hitap eden seçenekleri bulabilirsiniz.

2- Kişisel dokunuşları unutmayın

Mekanlarınıza kattığınız kişisel dokunuşlar, evinize karşı aidiyet hissini oluşturmanın önemli bir yoludur. Beğendiğiniz dekoratif objeler ve duvar aksesuarları ile evinizi özelleştirebilir, tarzınızı evinize yansıtabilirsiniz. Duvarlara asacağınız tablolar, fotoğraflar veya sevdiğiniz objelerle evinizde kendinize özgü bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Unutmayın, eviniz sizin benzersiz hikayenizi anlatan bir mekandır ve küçük dokunuşlarla ona karakter katabilirsiniz. Dekoratif objelerden, özgün duvar dekor ürünlerine kadar zengin aksesuar çeşitleri ile evinizi özelleştirmek için aradığınız her şeyi Tepe Home’da bulabilirsiniz.

3-Uzun Süren Bir Mutluluk Adına Kalite

Her zaman kaliteyi tercih edin. Kaliteli malzemelerle ve işçilikle üretilmiş dayanıklı ürünlerin tercih edilmesi, kullanım ömrü düşünüldüğünde bütçenizi de destekleyen bir karardır. Dolayısıyla, uzun yıllar güvenle ve sorunsuz kullanacağınız mobilyalar keyifli bir kullanım deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır. Alacağınız ürünün ulusal standartlara uygun olarak gerekli kalite testlerinden geçmiş olması gerekmektedir. Kaliteli ürünleri ile öne çıkan Tepe Home’da, Ar-Ge süreci tamamlanan ürünler seri üretime alınmadan önce dayanıklılık, denge, güvenlik ve ömür testlerinden geçerek tüketiciye sunulmaktadır.

4-Stil ve uyumun keyfini sürün

Ev dekorasyonunda stil ve uyum, evinizde estetik bir görünüm sağlamanın anahtarıdır. Öncelikle alanlarınızı nasıl bir stille dekore etmek istediğinize karar verebilirsiniz. Klasik, modern, bohem, endüstriyel, rustik, akdeniz ya da iskandinav tarzını tercih ediyor olabilirsiniz. İstediğiniz tarza uyan mobilyalarla evinizde stil sahibi bir bütünlük oluşturabilirsiniz. Mobilya seçiminde birbirini tamamlayan koleksiyonlarla dekorasyon sürecinizi kolaylaştırabilir ve evinizin her köşesinde uyumun yakalanmasını sağlayabilirsiniz. Tepe Home'un Evlilik Paketleri, tam da bu ihtiyaca yönelik seçenekler sunar. Birbirini tamamlayan yemek odası, oturma odası ve yatak odası takımlarını içeren bu paketler, evinizdeki her detayın bir bütünlük sağlamasına olanak sunar.

5-Renk seçimlerinizle evinize

Renk seçimi, yaşam alanınızın kimliğinde çok etkin bir rol oynar. Evinizdeki mobilya ve aksesuarlar ile duvar, perde gibi önemli detayların uyumu ve doğru seçimi görsel çok önemlidir. Evinizde dingin bir atmosfer yaratmak istiyorsanız, duvarlarınızda ve mobilyalarınızda kullanacağınız pastel tonları ve doğaya gönderme yapan renk paletlerini tercih edebilirsiniz. Evinize huzur katarken, yumuşak renklerin yanında renkli aksesuarlar kullanmaktan da çekinmeyin. Nötr renk paletlerine canlı detaylar ekleyerek veya duvarlarınıza renk katarak, evinizde canlı ve enerjik bir atmosfer yaratabilirsiniz. Ayrıca zıt renkler arasındaki kontrast uyum da şık dokunuşların tamamlayıcısı olabilir. Sezonun renk trendlerini barındıran farklı dokularda kumaşların yer aldığı kumaş alternatifleri sunan Tepe Home’da döşemeli ürünleri kendi zevkinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Panel ürünlerde ise farklı malzeme ve cila alternatifleri yer almaktadır. Sezonun en trend ürünlerini bulabileceğiniz Tepe Home, her zevke ve ihtiyaca hitap eden seçenekleri ile konfor ve estetiği bir arada sunuyor. Tepe Home’da Evlilik hayalinizi gerçekleştirirken tasarruf etmenin ayrıcalığını yaşamak için evlilik paketlerinde ekstra %10 indirim fırsatlarından yararlanabilir; evinizde istediğiniz kalite ve estetiği yakalayabilirsiniz. Hayal edilen tüm yaşam alanlarını gerçeğe dönüştüren Tepe Home’un geniş ürün seçeneklerine, Tepe Home mağazaları ve www.tepehome.com.tr’ adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL