• Geri dön

  • 899 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme



Bilkent Senfoni Orkestrası’nın seslendirdiği ve Tepe Home’a özel bestelenen reklam müziği, Tepe Home reklamlarında yerini aldı.2009 yılında UNICEF iyi niyet elçisi seçilen Bilkent Senfoni Orkestrası’nın eşsiz bir eser ortaya çıkardığı çalışma, izleyenlerin beğenisini topladı.

Bilkent Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin ilk özel, akademik, uluslararası sanat topluluğu olan, birçok usta sanatçıyı bünyesinde barındıran Bilkent Senfoni Orkestrası’nın; Bilkent Holding’e bağlı kuruluşlardan Tepe Home için özel hazırladığı reklam müziği ile keyifli bir reklam filmi ortaya çıktı. Bilkent Senfoni Orkestrası’ndan 52 sanatçının katkılarıyla gerçekleştirilen projede; Tepe Home reklam müziğinin yeniden yazılan ve seslendirilen notaları büyük beğeni topladı. Evinizin dekorasyonu için ihtiyacınız olan her şeyi Tepe Home’da bulabileceğinizi vurgulayan, “Mutluluk Tepe Home’da Başlar” mottosunu modern ve sanatsal bir bakış açısıyla yorumlandığı ezgiler, reklam filminde de kullanıldı.

Bilkent Senfoni Orkestrası’nın gerçekleştirdiği bu özel çalışmanın kendilerini gururlandırdığını ifade eden Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, “Bilkent Holding olarak bünyemizdeki böylesine önemli bir kuruluşla iş birliği içinde olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bilkent Senfoni Orkestrası, çatısı altındaki değerli sanatçılarla ve gerçekleştirdiği işlerle her daim takdiri hak eden bir sanat topluluğu. Tepe Home olarak, bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla sanatın ve sanatçının önemini daima vurguladık. Toplumumuza değer katan ve sanatı ön plana çıkaran çalışmalarla anılmak bizi çok gururlandırıyor. Böyle eşsiz bir çalışmaya katkıda bulunan ve sanatını bizlerle paylaşan sanatçılarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Youtube versiyonu: https://we.tl/t-uq49eQL4bw

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL