• Geri dön

  • 871 Görüntülenme

  • 93 Haber

  • 30 İşletme görüntülenme


Mobilya sektöründeki köklü tecrübesini yenilikçi bakış açısıyla birleştiren Tepe Home’un kaliteyi ve estetiği bu sefer de bebeklere sunduğu Tepe Bebek Odası Takımlarında geçerli %40 indirime ek olarak peşin ödemelerde ekstra %20 İndirim fırsatı Şubat sonuna kadar devam ediyor.

Kalitesini her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesiyle harmanlayarak, tecrübesiyle yaşam alanlarının vazgeçilmez ismi olan Tepe Home, yeni koleksiyonu Tepe Bebek ile bebek odalarına da kalite ve estetiği getiriyor.

Kaliteyi odağına alarak tasarladığı her üründe en özenli seçenekleri sunan Tepe Home’da, bebek odası takımlarının üretiminde kullanılan tüm malzemeler bebek sağlığına uygun şekilde tasarlanarak, TSE’ye uyumlu olarak satışa sunuluyor. Bebek odalarının ve ebeveynlerin tüm gereksinimlerini kapsayacak şekilde tasarlanan koleksiyonda; estetik tasarımlar, geniş saklama alanları, çeşitli boyutlarda kullanılabilme özellikleri ve fonksiyonel detaylar öne plana çıkıyor. Her bir modülü ayrı olarak satın alınabilen ve bebek odalarının tasarımlarını özgürce yapabilme fırsatı sunan Tepe Home, geniş ürün seçenekleri ile göz dolduruyor.

Nina koleksiyonu ile sevgi dolu bir ortam yaratan ve doğal tarzıyla sıcacık bir ambiyans sunan Tepe Home; bebeklere anne sıcaklığı sunuyor. Alice koleksiyonunun sunduğu büyüyebilir beşik ise bebeklerinizin yenidoğan döneminden çocukluğa uzanan macerasında ona eşlik ediyor. Mono koleksiyonla ile modern tarzı yalın hatlarla yorumlayan Tepe Bebek mobilyaları, farklı bir atmosferin kapılarını aralıyor. Coco koleksiyonu ile zamansız ve romantik bir hissi bebek odalarına getiren Tepe Home; sunduğu 4 çeşit bebek odası takımı ile ailelerin çocukları için tasarlayacakları odalara ilham veriyor.

Şık ve fonksiyonel seçenekler arasında seçim yapma özgürlüğü tanıyan Tepe Bebek mobilyaları, işlevselliği ile ihtiyacınıza uygun çözümler sunar. Geniş saklama alanları, büyüyüp küçülebilen beşikleri ve fonksiyonel detaylarıyla değişikliği uyumla harmanlayan Tepe Bebek; tercihe göre kolayca hareket ettirebilen ve ev düzeninize göre ayarlayabilir yapısı ile dar alanlarda yer tasarrufu avantajı sağlar. Kaliteyi her daim en ön planda tutan Tepe Home’da ebeveynlerin güvenle kullanabileceği ve bebek sağlığına öncelik veren tasarımlar evinizin dekorasyonunda estetik tarzınızı yansıtmanızda sizlere yardımcı olur.

Tepe Home güvencesiyle üretilen ve satışa sunulan tüm bebek ürünlerine Tepe Home Mağazaları ve www.tepehome.com.tr adresinde inceleyebilir, beğendiğiniz ürünleri güvenle ve huzurla satın alabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL