• Geri dön

  • 1.415 Görüntülenme

  • 93 Haber

  • 30 İşletme görüntülenme


Yaşam alanlarına renk katan tasarımlarıyla adından söz ettiren Tepe Home, İzmir’deki üçüncü mağazasının kapılarını Ege Park Mavişehir AVM’de açtı.

Çıkardığı her koleksiyonu ile yaşam alanlarına özgün dokunuşlar yapan Tepe Home, 25 Ocak’ta kapılarını Ege Park Mavişehir AVM’de açtı. 1.200 metrekarelik alanda hayata geçen ve yepyeni mağaza dekorunu tüketicileri ile buluşturan Tepe Home, endüstriyel tasarım detaylarının öne çıktığı konsept mağazasıyla dekorasyon tutkunlarından tam not aldı.

Mavişehir’de sektörün öncüsü olacağız
Tepe Home İzmir Bölge Müdürü Aslı Bursalı yeni mağazayı Karşıyakalıların beğenisine sunmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek “Tepe Home markası olarak, İzmir' de üçüncü mağazamızla Ege Park Mavişehir AVM' de yer alıyoruz. Ege Park mağazamızda 2020 yılının moda trendlerini, renklerini, stil, estetik ve fonksiyonla birleştirerek tek bir mekânda bir araya getirdik. Yepyeni mobilya, aksesuar ve tamamlayıcı ürün koleksiyonlarımızı Karşıyakalıların beğenisine sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Mağazamızda mekâna göre şekillendirilen modüler oturma grupları, köşe koltuklar, modern / country yemek ve yatak odası takımları, genç odası takımları ile Karşıyaka/Mavişehir' de sektörün öncü firması olarak fark yaratmayı hedefliyoruz. Dekorasyon tutkunu tüm müşterilerimizi, Egepark Mavişehir mağazamızı keşfetmeye davet ediyoruz” dedi.

Farklı iç dekorasyonuyla ve doğaya gönderme yapan yaratıcı duvar dekoru ile fark yaratan Tepe Home, her zevke uygun kaliteli mobilya seçenekleri, bahçe mobilyalarından yatak odası takımlarına, yemek odasından oturma gruplarına, genç odası takımlarından yüzlerce çeşit aksesuara çok çeşitli ürün gamıyla İzmirlileri bekliyor…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL