• Geri dön

  • 923 Görüntülenme

  • 94 Haber

  • 31 İşletme görüntülenme


Her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesiyle yaşam alanlarını güzelleştiren Tepe Home, şimdi de yeni ürün gamını müşterileri ile buluşturuyor; Tepe Bebek. Mobilya sektöründeki köklü tecrübesini yenilikçi bakış açısıyla birleştiren Tepe Home’un bebekleri için en iyisini arayan ailelerin isteklerini dikkate alarak çıkardığı koleksiyonlarda farklı tarzlara sahip birçok ürün seçeneği bulabilirsiniz. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan Tepe Bebek koleksiyonları neden tercih edilmeli sorusuna yanıt arayanlar için anlattı.

İşte bebeğinize sıcak, samimi, eğlenceli bir atmosfer sunacak Tepe Bebek ürünlerini seçmeniz için 5 sebep;

1-İşlevselliği ile İhtiyacınıza uygun çözümler sunar

Geniş saklama alanları, büyüyüp küçülebilen beşikleri ve fonksiyonel detaylarıyla ile farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlanır. Bebek ve ebeveynlerin tüm ihtiyaçları düşünülerek oluşturulan koleksiyonlar, aileler için çözüm odaklı yaklaşımlar sunar.

2- Değişikliği uyumla harmanlar

Tepe Bebek; fonksiyonelliği ile evinde değişiklik arayanlara pratik çözümler sunar. Mobilyaları tercihe göre kolayca hareket ettirebilir ve ev düzeninize göre ayarlayabilirsiniz. Dar alanlarda yer tasarrufu avantajı sağlar.

3- Farklı tarzları ile Şık ve Özenli

Farklı renk, tarz seçenekleri ve özgün tasarımları ile bebek odalarına sıcaklık katar. Evinizin dekorasyonuna ruhunuzu yansıtmanızda sizlere yardımcı olur.

4- Bebek Sağlığı İçin İdeal

Tepe Home Bebek Odası takımları TSE onaylı olarak üretiliyor. Kaliteyi her daim en ön planda tutan Tepe Home’da ebeveynlerin güvenle kullanabileceği, bebek sağlığına öncelik veren tasarımlar yer alıyor.

5- Seçim Özgürlüğü

Çok işlevli ve her zevke hitap eden takımlar birden fazla seçeneğiyle sizleri özgür kılar. Her bir modülü ayrı olarak satın alınabilme imkânı ile eksikleri tamamlayarak her ihtiyaca cevap verir. Şık ve fonksiyonel seçenekler arasında seçim yapma özgürlüğü tanır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL