• Geri dön

  • 1.757 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 689 İşletme görüntülenme


Farklı form ve içeriklerdeki cilt bakım maskelerini müşterileri ile buluşturmaya devam eden Watsons, maske tutkunlarına her cilt tipi ve endişeye uygun alternatifler sunuyor.

Kişisel bakım ve güzelliğin vazgeçilmez adresi Watsons, farklı cilt tipleri ve ihtiyaçlarına yönelik maskeleri ile cilt bakım rutininizin vazgeçilmez bir parçası olacak.

Cucumber Cooling Kil Maskesi 15ml

Cucumber Cooling kil maskesiyle cildinizi salatalığın ferahlığı ile canlandırın! İngiltere’nin favorisi olan bu muhteşem maske, içeriğindeki salatalık özü ve deniz minarelleri ile cildinize canlı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

Watsons Nolja Aloe Vera Maskesi

Kore cilt bakımının sevilen maskesi Watsons Nolja Alore Vera, içeriğindeki aloe vera ve menekşe çiçeği özü ile cildinizi 7/24 nemlendirmeye ve rahatlatmaya yardımcı olur.

Watsons Antioksidan & Nemlendirici Mangosteen Maskesi

Watsons Fruity Antioksidan ve Nemlendirici Mangosteen yüz maskesi, bambu dokulu nazik yapısıyla cilde uyum sağlayarak içeriğindeki mangosteen meyvesi özüyle cildi dış etkenlerden korumaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Kore güzelliğinin sevilen maskelerinden biri olan Fruity Antioksidan ve Nemlendirici Mangosteen yüz maskesi paraben,alkol ve renklendirici içermeyen cilt dostu içeriğiyle cildinize kusursuz bir güzellik sunar.

Scinic 24K Altın Hidrojel Maske

Kore cilt bakımının sevilen Scinic 24K Altın Hidrojel Maske’si ile lüksü cildinizin derinliklerinde hissedin! İçeriğindeki gerçek altın tozları sayesinde cildi etkin bir şekilde aydınlatmaya ve eşit tonlu bir görünüm sağlamaya yardımcı olur.

Pure Aura Cosmic Shimmer Holografik Folyo Kağıt Maske

Kore güzelliğinin sevilen maskelerinden Pure Aura Cosmic Shimmer Holografik folyo kağıt maske ile spa keyfini evinize taşıyın! Bir tarafında aktifleşmiş kömür ve diğer tarafında nemin buharlaşmasını önleyen folyo bulunduran bu iki katmanlı holografik folyo kağıt maske cildinizi yatıştırmaya, nemlendirmeye ve sıkılaştırmaya yardımcı olur.

Jiinju Bubble Sheet Mask

Jiinju Bubble kağıt maske, Uzakdoğu’nun favori besinlerinden olan soya fasulyesi özü ve oksijen köpükleri sayesinde cildinizin doğal ışığını ortaya çıkarmak için kadim Kore bilgeliğini kullanır. Sülfat ve gluten içermeyen bu kağıt maske, eşsiz kömür içerikli formülü sayesinde ölü cilt hücrelerini temizlerken cildinizi pürüzsüzleştirmeye ve aydınlatmaya yardımcı olur.

Cucumber Cooling Kil Maskesi 15ml: 7,99 TL
Watsons Nolja Aloe Vera Maskesi: 7,99 TL
Watsons Antioksidan & Nemlendirici Mangosteen Maskesi: 7,99 TL
Scinic 24K Altın Hidrojel Maske: 27,95 TL
Pure Aura Cosmic Shimmer Holografik Folyo Kağıt Maske: 19,95 TL
Jiinju Bubble Sheet Mask: 19,95 TL

**Belirtilen fiyatlar Nisan güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL