• Geri dön

  • 1.673 Görüntülenme

  • 202 Haber

  • 696 İşletme görüntülenme


Pure Beauty Brighten Up Serisi sadece Watsons Mağazalarında , Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

K-beauty Kore güzeliğinin vazgeçilmez markası Pure Beauty yeni Brighten Up serisi ile cildinize ışıltı katacak! Cildin dış etkenlere karşı savunmasını güçlendirmek için doğal bileşenlerle formüle edilen paraben, alkol, lanolin içermeyen Pure Beauty Brighten Up serisi; çevre kirliliği, düşük nem, sert rüzgarlar ve zararlı güneş ışınları gibi faktörlerin cilde olan olumsuz etkilerinin azaltılmasına yardımcı olur.

Pure Beauty Brighten Up Yüz Temizleme Köpüğü 125ml / 119.90 TL

Pure Beauty Brighten Up Yüz Temizleme Köpüğü, doğal bir ışıltı için cildi kirden arındırımaya, nemlendirmeye ve aydınlatmaya yardımcı olur. Ciltte biriken fazla yağ ve sebumu arındırarak cildi derinlemesine temizlediğinden yağlı ve akneye meyilli cilt tipleri için önerilir. Yağ, hafif makyaj ve hatta arındırılması zor güneş kremini çıkarmak için idealdir. Kuru bir his bırakmadan cildi nemlendirir. Dairesel hareketlerle cildinize nazikçe masaj yapın, ardından ılık suyla iyice durulayın.

Pure Beauty Brighten Up Water Jel 50ml / 139.90 TL

Pure Beauty Brighten Up Water Jel, ciltte kolayca emilebilen jel dokusu sayesinde uzun süreli nemlendirme sağlamaya yardımcı olur. Cildinizin tazelenmiş ve aydınlanmış görünmesini sağlayan hafif ve yağsız formülüyle koyu lekelerin ve eşit olmayan cilt tonunun düzenlenmesine destek olur. Özellikle yağlı ve karma ciltler için önerilen Pure Beauty Brighten Up Water Gel gündüz kullanımı için idealdir. Temizlenmiş cildinize uygun miktarda ürünü hafifçe masaj yaparak uygulayın.

Pure Beauty Brighten Up SPF 50 Güneş Koruma Losyonu 50ml / 149.90 TL

Pure Beauty Brighten Up SPF 50 Güneş Koruma Losyonu , cildinizi zararlı UVA ve UVB ışınlarına maruz kalmaktan korumaya yardımcı olur. Hafif ve yağsız formülü ile cilt tarafından kolayca emilir ve cildinizin gün boyu nemli kalmasına yardımcı olur. Güneş koruma özelliğinin yanı sıra makyaj bazı olarak da kullanılabilir. Hafif yapısı sayesinde beyaz bir görünüme neden olmaz. Dışarı çıkmadan 30 dakika önce uygulayın. Korumayı sürdürmek için özellikle terledikten, yüzdükten veya havluyla kurulandıktan sonra sık sık tekrar uygulayın.

Pure Beauty Brighten Up Luminous Krem 50ml / 159.90 TL

Pure Beauty Brighten Up Luminous Krem, cildinizin parlaklığını artırmaya yardımcı olur. Hafif dokusu ile pürüzsüz uygulama imkanı ve kolay emilim sağlar. Koyu lekelerin görünümünü en aza indirmek ve cildinizin elastikiyetini ve nemini geri kazandırmak için özel olarak tasarlanan Pure Beauty Brighten Up Luminous Krem, aynı zamanda cildinizi beslemeye yardımcı olur. Hem gündüz hem de gece kullanımı için uygundur. En iyi sonucu alabilmek için Brighten Up Kapsül Essence ve Luminous Serum ile birlikte kullanın. Pure Beauty Brighten Up Luminous Serum 30ml / 159.90 TL Pure Beauty Brighten Up Luminous Serum, aydınlatıcı formülü ve pürüzsüzleştirici etkisi sayesinde nemli ve parlak bir cilt sağlamak için cildi dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olur. İçeriğindeki Panthenol (B-5 vitamini) sayesinde cilt bariyerini korumaya destek olur. Cildin kusursuz bir şekilde parlak ve taze görünmesini sağlamak için koyu lekelerin ve eşit olmayan cilt tonunun düzenlenmesine yardımcı olur. Gece kullanımı için uygundur. Avucunuza uygun miktarda alın ve tüm yüzünüze ve boynunuza hafifçe masaj yaparak uygulayın. Aydınlık cilt etkisini ikiye katlamak için Brighten Up Kapsül Essence ile birlikte kullanın.

Pure Beauty Brighten Up Kapsül Essence 30ml / 159.90 TL

Pure Beauty Brighten Up Kapsül Essence, koyu lekelerin görünümünün azalmasına ve cildin doğal ışıltısının desteklenmesine yardımcı olur. Cildinizin daha aydınlık görünmesi için özel olarak formüle edilmiştir. İçeriğindeki E vitamini taşıyan küçük pembe boncuklar ile cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur. Sedefli kapsüller, eşit olmayan cilt tonunu düzenlemeye yardımcı olur ve cildi aydınlatarak daha pürüzsüz ve daha parlak bir görünüm sağlar. Hızlı emilen hafif yapısı ile yağlı his bırakmaz ve gündüz kullanım için idealdir.

Pure Beauty Brighten Up Dewy Tonik 100ml / 139.90 TL

Pure Beauty Brighten Up Dewy Tonik, kremsi yapısı sayesinde cilt tarafından kolayca emilir. Hafif bir losyon ve tonik bileşiminden oluşan formülü cilde ışıltı katar. Nemi cilde hapsederek dış etkenlere karşı korumaya, cildi yatıştırmaya ve parlak bir görünüm kazandırmaya destek olur.

**Belirtilen fiyatlar Ekim güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL