• Geri dön

  • 1.251 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 704 İşletme görüntülenme


Revolution ve Deborah Milano ürünleri sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda!

Sağlıklı bir cilt bakım rutini oluşturmak ve göz alıcı bir makyaj deneyimi yaşamak için Revolution ve Deborah Milano ürünlerini keşfedin. Cilt bakım rutininize Revolution’ın Alfa Arbutin ve Hyalüronik Asit içeren serumunu ekleyerek cildinizin daha sağlıklı görünmesine destek olurken, Niacinamide ve Çinko içeren serumu ile lekeli görünüme karşı cildi koruyun. Deborah 24 Ore All Over Kapatıcı, Deborah 24 Ore Compact Long Lasting Fondöten ve Deborah 24Ore Absolute Volume Maskara ile ise göz alıcı bir makyajın keyfini yaşayın!

Revolution Skincare x Nihal Kanık %2 Alfa Arbutin ve Hyalüronik Asit Serum 30 ml / 399,90 TL

Revolution Skincare x Nihal Kanık %2 Alfa Arbutin ve Hyalüronik Asit Serum ile daha sağlıklı ve daha canlı bir cilt! Revolution Skincare x Nihal Kanık %2 Alfa Arbutin ve Hyalüronik Asit Serum, pirinçten elde edilen Alfa Arbutin ile cildinizdeki koyu görünümünü engellemeye yardımcı olurken, Hyalüronik Asit ile cildinizi derinlemesine nemlendirerek pürüzsüz bir cilt görünümü kazandırmaya destek olur. Sabah ve akşam cilt bakım rutininizde, temizlenmiş cildinize birkaç damla uygulayarak cildinizin daha parlak, nemli ve sağlıklı görünmesine destek sağlayabilirsiniz.

Revolution Skincare x Nihal Kanık %10 Niacinamide ve %1 Çinko Serum 30 ml / 299, 90 TL

Nihal Kanık'ın favori ürünlerinden Revolution Skincare x Nihal Kanık Niacinamide & Çinko Serum ile cildinizi leke ve gözenekli görünüme karşı koruyun! Yağlı ve lekeye meyilli ciltlere uygun olan Revolution Skincare x Nihal Kanık %10 Niacinamide ve %1 Çinko Serum, cilt dostu niacinamide ve çinko içeriğiyle geniş gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Hafif formülüyle günlük kullanıma uygun renksiz ve yağsız olan Revolution Skincare x Nihal Kanık Niacinamide & Çinko Serum’u makyajınızdan önce ince bir tabaka halinde cildinize uygulayabilirsiniz. Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Temiz ve kuru cilde birkaç damla uygulayın. En iyi sonuç için sabah ve akşam kullanın.

Deborah 24 Ore All Over Kapatıcı / 219,90 TL

Deborah 24 Ore All Over Kapatıcı ile cilt kusurlarını 24 saat yok edin! Cilde bakım yapan içeriklerle zenginleştirilmiş Deborah 24 Ore All Over Kapatıcı, ultra hafif dokusu ile 24 saate kadar kalıcı etkisiyle ciltteki kusurların ve cilt tonu eşitsizliklerinin görünümünü kapatarak azaltmaya yardımcı olur. İçeriğinde bulunan hyalüronik asit ve yeşil çay ile cildin gün boyu nemlendirilmesini destekler. Geniş başlı aplikatörü sayesinde yüzün her bölgesine rahatlıkla uygulanabilen Deborah 24 Ore All Over Kapatıcı ile cildinizin gün boyu göz alıcı görünmesine destek olun!

Deborah 24 Ore Compact Long Lasting Fondöten / 299,90 TL

Deborah 24 Ore Compact Long Lasting Fondöten ile doğal ve mat bir görünüm! Suya ve bulaşmaya karşı dayanıklı Deborah 24 Ore Compact Long Lasting Fondöten, kamelya özü ve DH Kirlenme Karşıtı Kompleks’le güçlendirilmiş formülüyle antioksidan özelliğine sahiptir. 20 SPF güneş korumasıyla cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korumaya destek olan Deborah 24 Ore Compact Long Lasting Fondöten, mat ve doğal bir görünüm sağlar.

Deborah 24Ore Absolute Volume Maskara / 179,90 TL

Deborah 24Ore Absolute Volume Maskara ile takma kirpik etkisi! İçeriğinde bulunan DH Complex ile anında dolgunluk etkisi sağlayan ve tüm gün kalıcı olan Deborah 24Ore Absolute Volume Maskara ile gün boyu göz alıcı bakışlar elde edin! Oftalmolojik testlerden geçen ve parfümsüz olan Deborah 24Ore Absolute Volume Maskara, hassas gözler için idealdir.

**Belirtilen fiyatlar Nisan güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL