• Geri dön

  • 2.252 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 707 İşletme görüntülenme


Collagen by Watsons sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Collagen by Watsons Pres-Be-Gone serisi, geleneksel Marine Collagen'den 20 kat daha güçlü olan, bir pilot klinik çalışmada cildin sıkılığını ve elastikiyetini artırmaya yardımcı olduğu gösterilen, ödüllü ve biyo tasarımlı Vegan Collagen Collume®️ içerir. Gözenekleri arındırmaya yardımcı PoreFit Plus ile formüle edilen Collagen by Watsos Pores-Be-Gone serisi; gözenekleri nazikçe temizleyerek gözle görülür şekilde daha temiz, daha taze ve pürüzsüz bir cilt için sebum seviyesini yeniden dengelemeye yardımcı olur.

Collagen By Watsons Pores-Be-Gone Kil Maskesi/ 179,90 TL

Tek bir kavanozda iki maske deneyimi sunan Collagen by Watsons Pores-Be-Gone Kil Maskesi, gözenekleri temizlemeye ve küçültmeye yardımcı olurken aynı zamanda cildinizi nemlendirmeye ve canlandırmaya destek olur. Kavanozun içerisindeki yeşil maske T bölgesindeki fazla sebumu emer, ölü deriyi ve kiri yüzeye çıkararak gözeneklerin temizlenmesine yardımcı olur. Pembe maske U bölgesini nemlendirmeye ve canlandırmaya destek olur. Dermatolojik olarak test edilmiş, paraben ve mineral içermeyen ve %100 vegan olan Collagen by Watsons Pores-Be-Gone Kil Maskesi kavanozundaki yeşil maskeyi cildinizi temizledikten sonra T bölgenize ve pembe maskeyi U bölgenize eşit bir tabaka halinde uygulayın. 15-20 dakika bekletin, ardından ılık su ile durulayın.

Collagen By Watsons Pores-Be-Gone Yüz Scrub 125ml/ 129,90 TL

Collagen by Watsons Pores-Be-Gone Yüz Scrub'ı ile temiz ve tazelenmiş bir cilde kavuşun! Collagen by Watsons Pores-Be-Gone Yüz Scrub’ı, sağladığı nazik peeling etkisiyle gözenekleri temizlemeye, cildinize temiz ve tazelenmiş bir his bırakmaya yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiş, paraben ve mineral içermeyen ve %100 vegan olan Collagen by Watsons Pores-Be-Gone Yüz Scrub’dan yeterli miktarda avucunuza alın ve bol su ile köpürtün. Köpüğü yüzünüze hafifçe masaj yaparak uygulayın ve ardından suyla durulayın.

Collagen By Watsons Pores-Be-Gone Sorbet Krem 50ml/ 159,90 TL

Collagen by Watsons Pores-Be-Gone Sorbet Krem ile gözenek bakımı! Collagen by Watsons Pores-Be-Gone Sorbet Krem soğutucu etkisi ile uygulandığı anda cildi tazelemeye ve yatıştırmaya yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiş, paraben ve mineral içermeyen ve %100 vegan Collagen by Watsons Pores-Be-Gone Sorbet Krem serinletici özelliği ile gözenekleri derinlemesine arındırmaya ve geniş gözenek görünümünü en aza indirmeye destek olur.

Collagen By Watsons Pores-Be-Gone Sıkılaştırıcı Serum 30ml/ 179,90 TL

Collagen by Watsons Pores-Be-Gone Soğutucu Etkili Sıkılaştırıcı Serum ile anında sıkılaşmış gözenek görünümü! Collagen by Watsons Pores-Be-Gone Soğutucu Etkili Sıkılaştırıcı Serum; gözenekleri küçültmeye ve en aza indirmeye yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiş, paraben ve mineral içermeyen ve %100 vegan Collagen by Watsons Pores-Be-Gone Soğutucu Etkili Sıkılaştırıcı Serumu sabah ve akşam temizleme ve tonikleme sonrası kullanın. Cildinize yeterli miktarda uygulayın ve tamamen emilene kadar nazikçe masaj yapın.

**Belirtilen fiyatlar Şubat güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL