• Geri dön

  • 585 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 704 İşletme görüntülenme


tiny green ürünleri Sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda!

tiny green vegan, sürdürülebilir içeriklerle üretilmiş, doğa dostu ürünleriyle etkili, güvenli ve yüksek performanslı yepyeni bir bakım vadediyor. Günümüzde etkili bakım deneyimi ile sürdürülebilirliği bir araya getiren ürünleri bulmak her geçen gün zorlaşıyor. Ancak, yeni nesil bakım anlayışını “Etkili + Sürdürülebilir + Minimal” mottosuyla yorumlayan tiny green, bu zorluğa son veriyor! Skinimalism akımından esinlenerek doğaya dönüşü savunan tiny green markası, minimal ve etkili içeriklerle hazırlanan temel bakım ürünleriyle maksimum fayda sağlama hedefiyle öne çıkıyor. Sülfat* (SLS & SLES) ve paraben içermeyen, vegan ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen; saç, banyo, el & vücut bakımı, anne & bebek bakımı ve güneş koruma ürünlerine sahip olan tiny green bakım ürünleri serisi şimdi sadece Watsons’ta!

*yalnızca tiny green Sıvı El Sabunu sülfat (SLS & SLES) içerir.

Doğanın gücü ile sağlıklı, parlak ve neme doymuş saçlar

Sülfatsız, parabensiz ve vegan formül ile tasarlanmış olan tiny green Saç Bakım Serisi, doğal bir dokunuş yaparak saçlarınızın ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur. Güçlü & Parlak Şampuan, at kuyruğu ekstresi ve elma sirkesiyle saçlara hacim kazandırmaya, Besleyici Şampuan ise kuru ve hassas saçları argan yağıyla beslemeye yardımcı olur. Arındırıcı Şampuan, sarımsak ekstresiyle saçlarınızın güçlenmesine destek sağlar. Saç Toniği, elma sirkesiyle saçınıza canlılık ve ferahlık kazandırır. Saç Kremi ise derinlemesine nemlendirerek saç ve saç uçlarını beslemeye ve yumuşatmaya yardımcıdır. tiny green, içeriğindeki doğal formüllerle canlı, bakımlı ve sağlıklı bir saç görünümüne kavuşmanıza yardımcı olur.

Doğal içeriklerle pürüzsüz ve nefes alan cilt

tiny green El & Vücut Bakım Serisi, vegan ve doğal formülüyle cildinizi beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. Seride bulunan Nemlendirici El Kremi, avokado yağı ve yulaf ekstresi ile cildinize derinlemesine bakım sunarken, Vücut Losyonu ise hyalüronik asit ve yulaf ekstresiyle cildinizin nemli kalmasına yardımcı olur. İçeriği kadar kokusuyla da dikkat çeken nemlendirici el kremi ve vücut losyonu, cildi canlandırıcı etkisi ve özel salatalık kokusuyla yumuşak ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza destek sağlar.

Meyve özleriyle derinlemesine temizlik ve canlandırıcı tazelik

tiny green Banyo Bakım Serisi, cildinizi nazikçe temizlemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. Tüm cilt tiplerine uygun olarak formüle edilen Sıvı El Sabunu ve Duş Jeli, kokularıyla benzersiz bir temizlik deneyimi sunar. Duş Jeli, içerisindeki elma, lime, ananas ve çarkıfelek meyvesi özleriyle cildinizi canlandırmaya ve nem dengesini korumaya yardımcı olurken, Sıvı El Sabunu ise çay ağacı ekstresi ve ferahlatıcı salatalık kokusuyla cildinizi derinlemesine temizlemeye ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza destek olur.

Güneşten derinlemesine koruma ve nemlendirme

tiny green Güneş Bakım Serisi, vegan formülü, mineral filtreleri ve fermente yulaf ekstresiyle cildinizi güneşin zararlı etkilerinden en üst seviyede korumanıza yardımcı olur. Seride bulunan Yüz & Vücut Güneş Losyonu ve niasinamid içerikli Yüz Güneş Kremi, ince yapılarıyla cildinize ağırlık katmadan korur. Bu ürünler, sadece güneşin zararlı etkilerinden korumakla kalmaz, aynı zamanda içeriğindeki panthenol ile cildinizi derinlemesine nemlendirmeye de yardımcı olur.

Çocuklara özel doğal içerikler

tiny green, avokado yağı ve yulaf ekstresi içeren Pişik Kremi, elma ve bambu suyuyla zenginleştirilmiş Bebek & Çocuk Saç ve Vücut Şampuanı, yulaf ekstresi, avokado yağı ve shea butter içerikli besleyici Bebek Vücut Sütü ile miniklerin etkili ve eğlenceli bir bakım süreci yaşamasına yardımcı olur. Ayrıca mineral filtreli Çocuk Yüz & Vücut Güneş Losyonu ise miniklerin cildini güneşin zararlarından korumasına destek sağlar.

tiny green Güçlü & Parlak Şampuan ₺166.60
tiny green Besleyici Şampuan ₺166.60
tiny green Arındırıcı Şampuan ₺166.60
tiny green Saç Toniği ₺152.40
tiny green Saç Kremi ₺152.40
tiny green Nemlendirici El Kremi ₺81.30
tiny green Vücut Losyonu ₺152.40
tiny green Sıvı El Sabunu ₺88.80
tiny green Duş Jeli ₺133.90
tiny green Pişik Kremi ₺91.50
tiny green Bebek & Çocuk Saç ve Vücut Şampuanı 250 ML ₺105.50
tiny green Bebek & Çocuk Saç ve Vücut Şampuanı 500 ML ₺188.80
tiny green Bebek Vücut Sütü ₺142.30

**Belirtilen fiyatlar Eylül ayı güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL