• Geri dön

  • 1.680 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 696 İşletme görüntülenme


L.A. Colors sadece Watsons Mağazalarında , Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

L.A. Colors’la mükemmel bir makyaj deneyimine hazır mısınız? Kusursuz bir makyaj görünümü için ihtiyaç duyulan tüm ürünleri makyaj severler ile buluşturan L.A. Colors, hem göz makyajınız hem de ten makyajınız için harika ürünler sunuyor. Birbirleriyle mükemmel uyumu yakalayan 10 farklı renkten oluşan Nude ve Rose olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunan far paleti; çarpıcı bir cilt görünümü için 4 farklı renk içeren allık & highlighter paleti ve kusursuz hatlar yaratmak için özel olarak tasarlanmış kontür paletiyle hayallerinizdeki makyaj deneyimini yaşamak çok kolay!

L.A. Colors Color Block Far Paleti / 79,95 TL

L.A. Colors Color Block Far Paletleri ile kusursuz göz makyajı deneyimi! Birbirleriyle mükemmel uyumu yakalayan 10 farklı renkten oluşan L.A. Colors Color Block Far Paletleri, eşsiz renk kombinasyonlarıyla her makyajınıza uyum sağlayacak! Nude ve Rose olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunan L.A. Colors Color Block Far Paletleri, tüm makyajlarınızda vazgeçilmeziniz olmaya aday!

L.A. Colors Show It Off Allık & Highlighter Paleti / 79,95 TL

L.A. Colors Show It Off Allık & Highlighter Paleti ile rüyalarınızdaki görünüme kavuşun! 4 farklı renkten oluşan L.A. Colors Show It Off Allık & Highlighter Paleti’nin yüksek pigmentasyonu ile güneşte bronzlaşmış parlak bir cilt görünümüne ulaşmak çok kolay! Göz alıcı metalik ambalaj tasarımı ve kusursuz formülü ile L.A. Colors Show It Off Allık & Highlighter Paleti en güzel makyajlarınızın vazgeçilmezi olacak!

L.A. Colors Shape It Up Kontür Paleti/ 79,95 TL

L.A. Colors Shape It Up Kontür Paleti ile kusursuz yüz hatları! L.A. Colors Shape It Up Kontür Paleti, hatlarınızı belirginleştirmeye ve ışıltılı bir cilt görünümü elde etmeye yardımcı olmak için yüksek pigmentli 4 farklı renk içerir. L.A. Colors Shape It Up Kontür Paleti’nin çarpıcı metalik ambalajı ve kusursuz formülü ile hayallerinizdeki yüz hatlarına ulaşmak için tek bir palet yeterli!

**Belirtilen fiyatlar Ocak güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL