• Geri dön

  • 382 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 704 İşletme görüntülenme


Revolution ürünleri Sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda!

Güzellik ve bakım rutininiz için devrim niteliğinde ürünlerle tanışmaya hazır mısınız? Ciltten saça, makyajdan dudak bakımına kadar her ihtiyacınıza yönelik çözümler Revolution’da!

Revolution 10% Niacinamide & Zinc Serum 30 Ml/ 349,90 TL
Revolution 10% Niacinamide & Zinc Serum ile taze bir cilde kavuşun! Niacinamide ve zinc içeren etkili formülü ile Revolution 10% Niacinamide & Zinc Serum, cildinizdeki leke ve gözenek görünümünün önlenmesine destek olurken cildinizi tazeleyip yeniden canlandırmaya yardımcı olur. Revolution 10% Niacinamide & Zinc Serum zengin içeriği ve hafif yapısıyla günlük kullanıma uygundur.

Revolution IRL Filter Finish Kapatıcı C3 / 329,90 TL
Revolution IRL Filter Finish Kapatıcı ile 16 saate kadar kusursuz bir cilt! Revolution IRL Filter Finish Kapatıcı nefes alan yumuşak dokusuyla tam kapatıcılık sunar. VTOX (bamya özü) ve hyalüronik asit içeren formülü ile cildinizin dolgun bir görünüm kazanmasına yardımcı olur ve cildin doğal neminin korunmasına katkı sağlar. Özel olarak tasarlanmış aplikatörü sayesinde kolay uygulma sunan Revolution IRL Filter Finish Kapatıcı, mükemmel bir kapatıcılık deneyimi sunar.

Revolution Hair Yenileyici Plex 3 Restore 100ml / 355,80 TL
Revolution Haircare Plex 3 Restore ile kuru ve yıpranmış saçlarınıza yeniden canlılık kazandırın! özel, üçlü moleküler ağırlıklı proteinler sayesinde saçınızı onarmaya yardımcı olan Revolution Haircare Plex 3 Restore, içeriğindeki bitki proteinleri ve Provitamin B5 ile saça derinlemesine nem kazandırmaya destek olur. SLS / SLES içermeyen ve vegan olan Revolution Haircare Plex 3 Restore, tüm saç tipleri için uygundur.

Revolution Juicy Pout Lip Gloss Watermelon / 299,90 TL
Revolution Juicy Pout Lip Gloss Watermelon, formülünde bulunan E vitamini ile dudaklarınızı besleyerek yumuşacık ve pürüzsüz bir his kazandırmaya yardımcı olur. Yoğun pigmentli yapısı sayesinde sadece tek bir sürüşte bile dudaklarınıza mükemmel bir parlaklık ve canlılık katar. Revolution Juicy Pout Lip Gloss Watermelon ile her an her yerde parlayın!

Revolution Cheek Lift Palet Pink Energy / 599,90 TL
Dört ayrı bölmeyle tasarlanan Revolution Cheek Lift Palet Pink Energy, bronzlaştırıcı ve aydınlatıcının mükemmel uyumunu bir arada sunar. Yüksek pigmentli yapısı sayesinde tek bir dokunuşla etkileyici sonuçlar elde etmenize yardımcı olan paletin bronzlaştırıcısı doğal bir ışıltı, aydınlatıcısı ile ise ışıl ışıl bir cilt görünümüne kavuşmanızı sağlar. İpeksi yapıya sahip özel formülü ile Revolution Cheek Lift Palet Pink Energy, kolay ve konforlu bir uygulama imkanı verir.

**Belirtilen fiyatlar Ekim güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL