• Geri dön

  • 2.094 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 696 İşletme görüntülenme


Lovely sadece Watsons Mağazalarında , Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Polonya’nın sevilen markalarından Lovely’nin Pastel Tropics Serisi ile tanışın! Tutkulu renkleri ve trend tasarımlarıyla makyaj severleri heyecandan havalara uçuran Lovely, yeni serisi Pastel Tropics ile capcanlı bir cilde ve etkileyici bakışlara sahip olacaksınız! Serinin içerisindeki allık ve bronzlaştırıcı paleti, aydınlatıcı ve göz kalemleri ile aşık olunası bir makyaj deneyiminin keyfini çıkarın!

Lovely Pastel Tropics Allık Ve Bronzlaştırıcı Paleti/ 49,95 TL

Lovely Pastel Tropics Allık Ve Bronzlaştırıcı Paleti ile yüz hatlarını şekillendirme artık çok kolay! Mükemmel uyumu yakalayan renklerden seçilerek özenle hazırlanmış Lovely Pastel Tropics Allık Ve Bronzlaştırıcı Paleti canlı ve sağlıklı bir cilt görünümü sunar.

Lovely Pastel Tropics Aydınlatıcı / 49,95 TL

Lovely Pastel Tropics Aydınlatıcı ile ışıl ışıl parlayan bir cilde sahip olun! Altın ve pembe tonlarda 2 farklı renk seçeneği sunan Lovely Pastel Tropics Aydınlatıcı, cilt ile ideal uyumu yakalayan formülü sayesinde cilde tazelenmiş, dinç ve parlak bir görünüm kazandırır.

Lovely Pastel Tropics Göz Kalemi / 26,95 TL

Lovely Pastel Tropics Göz Kalemi ile dikkat çekici bakışlar! Kremsi, yumuşak yapısı sayesinde kolayca uygulanan Lovely Pastel Tropics Göz Kalemi uzun süren kalıcığıyla makyajınızın vazgeçilmezi olmaya hazır. Pastel tonlarda 4 farklı rengi bulunan Lovely Pastel Tropics Göz Kalemi ile tek başına ya da göz farlarıyla mükemmel sonuçlara ulaşın!

**Belirtilen fiyatlar Aralık güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL