• Geri dön

  • 1.826 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 703 İşletme görüntülenme


Biovene ile sürdürülebilir ve çevre dostu saç bakımı sadece Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulamasında!

İspanya’nın sevilen markası Biovene ile saç bakımında devrim! Normal şampuanlara göre daha az su kullanılarak üretilen ve %80 geri dönüştürülmüş kağıt ile ambalajlanan Biovene katı şampuanlar ile sürdürülebilir saç bakımı deneyimine hazır olun! Plastik ve su kullanımını azaltmayı hedefleyen, çevre dostu, tüm saç tiplerine uygun, pH dengeli ve dermatolojik olarak test edilip onaylanmış Biovene katı şampuanlar sayesinde sürdürülebilir saç bakımına aşık olacaksınız! Paraben, Silikon, Ftalat, Palm yağı, SLS/SLES içermeyen ve cilde uygun pH dengeli temiz içeriği sayesinde saçınıza ve saç derinize nazik bir bakım sağlayan Biovene katı şampuanlar ile sağlıklı saçlar ve sürdürülebilir bir dünya!

Biovene Temiz Koruma Narenciye Rüyası Katı Şampuan / 39.95 TL

Biovene Temiz Koruma Narenciye Rüyası Katı Şampuan ile kuru saçlarınız neme doyacak! Doğal balmumu, shea yağı, mineraller, lime ve limon ile zenginleştirilen Biovene Temiz Koruma Narenciye Rüyası Katı Şampuan, saçın doğal parlaklığını artırmaya ve saçı kırılmalara karşı korumaya yardımcı olur. Yoğun arındırıcı ve nemlendirici içeriği sayesinde saçın nem dengesinin korunmasına ve daha yumuşak, pürüzsüz ve canlanmış saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. Günlük kullanıma uygun olan Biovene Temiz Koruma Narenciye Rüyası Katı Şampuan, saçlarınızda temiz ve taze bir his bırakır. Boyalı saçlar dahil olmak üzere tüm saç tipleri için uygundur.

Biovene Nemlendirici ve Onarıcı Argan & Nane Katı Şampuan / 39.95 TL

Biovene Nemlendirici ve Onarıcı Argan & Nane Katı Şampuan ile saçınızın parlaklığını ve yumuşaklığını geri kazanın! Doğal argan yağı, nane, macadamia yağı, balmumu ve shea yağı içeren Biovene Nemlendirici ve Onarıcı Argan & Nane Katı Şampuan, saç dökülmesine karşı savaşmaya, saç derisine bakım yapmaya, boyama ve şekillendirme nedeniyle hasar görmüş saçları onarmaya yardımcı olur. Antioksidan bakımından zengin Argan yağı ile zenginleştirilmiş Biovene Nemlendirici ve Onarıcı Argan & Nane Katı Şampuan sağladığı yoğun nemlendirici etkiyle saçlarınızın parlaklığını ve yumuşaklığını geri kazanmasını destekler. Günlük kullanıma uygun olan Biovene Nemlendirici ve Onarıcı Argan & Nane Katı Şampuan, saçlarınızda temiz ve taze bir his bırakır. Boyalı saçlar dahil olmak üzere tüm saç tipleri için uygundur.

Biovene Onarıcı Hidistan Cevizi & Keratin Katı Şampuan/ 39.95 TL

Biovene Onarıcı Hidistan Cevizi & Keratin Katı Şampuan ile saçlarınızı baştan yaratın! Doğal hindistan cevizi yağı, macadamia yağı, keratin, balmumu ve shea yağı gibi bileşenlerle zenginleştirilmiş Biovene Onarıcı Hidistan Cevizi & Keratin Katı Şampuan, zarar görmüş saçları onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur. Yeniden yapılandırıcı keratin ve besleyici zengin içerikler ile formülize edilmiş Biovene Onarıcı Hidistan Cevizi & Keratin Katı Şampuan yoğun onarıcı etkisiyle hasar görmüş ve cansız görünen saçların kadifemsi bir yumuşaklık ve ışıltı kazanmasını destekler. Günlük kullanıma uygun olan Biovene Onarıcı Hidistan Cevizi & Keratin Katı Şampuan, saçlarınızda temiz ve taze bir his bırakır. Boyalı saçlar dahil olmak üzere tüm saç tipleri için uygundur.

Biovene Besleyici Hacim Biotin & Elma Sirkesi Katı Şampuan / 39.95 TL

Biovene Besleyici Hacim Biotin & Sirke Katı Şampuan ile sağlıklı ve dolgun saçlar! Doğal elma sirkesi, elma özü, biotin, shea yağı ve balmumu ile özel olarak geliştirilmiş Biovene Besleyici Hacim Biotin & Sirke Katı Şampuan, ince telli sönük saçlara hacim kazandırmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur. Biotin ile zenginleştirilen formülü sayesinde saçlarınızın daha dolgun ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını destekler. Biovene Besleyici Hacim Biotin & Sirke Katı Şampuan zengin içeriği ile nemi saçınıza hapsederek saç kuruluğunu nötralize ederken kaşıntı ve saç derisi tahrişinin azaltılmasına yardımcı olur. Günlük kullanıma uygun olan Biovene Besleyici Hacim Biotin & Sirke Katı Şampuan saçlarınızda temiz ve taze bir his bırakır. Boyalı saçlar dahil olmak üzere tüm saç tipleri için uygundur.

**Belirtilen fiyatlar Ocak güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL