• Geri dön

  • 1.410 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 704 İşletme görüntülenme


Watsons markalı ürünler sadece Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil
Watsons Love Is In The H’air serisinde bulunan birbirinden etkili saç bakım ürünleri ve sadece 1 dakikada bakımlı el ve ayaklara kavuşmanızı sağlayacak Watsons manikür & pedikür peelingi ile tepeden tırnağa bakımın keyfini çıkarın!

Watsons Love Is In The H'air Parlaklık Veren Besleyici Şampuan/ 64,95 TL
Watsons Love Is In The H’air Parlaklık Veren Besleyici Şampuan ile ışıltılı saçlar!
İçeriğindeki A-B-E-F vitaminlerinden oluşan multivitamin bitkisel kompleks sayesinde saç ve saç derisinin beslenmesine yardımcı olur. Doğal nemlendiriciler ile formüle edilen Watsons Love Is In The H’air Parlaklık Veren Besleyici Şampuan, saçın doğal nem dengesini korumaya ve parlak bir saç görünümü kazandırmaya destek olur. Paraben içermeyen Watsons Love Is In The H’air Parlaklık Veren Besleyici Şampuan dermatolojik olarak test edilmiştir.

Watsons Love Is In The H'air Sağlıklı Uzama&Güçlendirici Şampuan/64,95 TL
Watsons Love Is In The H'air Sağlıklı Uzama & Güçlendirici Şampuan ile güçlü ve sağlıklı görünen saçlar! İçeriginde bulunan Artemia Salina planktonundan elde edilen ekstrakt ile saçınızı UV ışınlarından koruyarak ve besleyerek saçların sağlıklı uzamasına yardımcı olur. D-Panthenol ile formüle edilen Watsons Love Is In The H'air Sağlıklı Uzama & Güçlendirici Şampuan, zayıflamış saçın kütikül tabakasını çepeçevre sararak saçların güçlenmesine destek olur. Paraben içermeyen Watsons Love Is In The H'air Sağlıklı Uzama & Güçlendirici Şampuan dermatolojik olarak test edilmiştir.

Watsons Love Is In The H'air Yoğun Onarıcı Şampuan / 64,95 TL
Watsons Love Is In The H'air Yoğun Onarıcı Şampuan ile sağlıklı görünen saçlar! İçeriğindeki hidrolize keratin ve D-pantenol sayesinde hasar görmüş saçın onarılmasına destek olur. Saf Argan yağı ile formüle edilen Watsons Love Is In The H'air Yoğun Onarıcı Şampuan saçı nemlendirmeye ve saça doğal bir parlaklık kazandırmaya yardımcı olur. Paraben içermeyen Watsons Love Is In The H'air Yoğun Onarıcı Şampuan dermatolojik olarak test edilmiştir.

Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peeling 250 Gr / 119,90 TL
Daha bakımlı el ve ayaklar için yeni Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingini keşfedin! El ve ayaklarınız için etkili bir bakım sağlayan Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingi yalnızca 1 dakikada tırnak etlerinin temizlenmesine, tırnaklarınızın parlamasına ve güçlenmesine yardımcı olur. 8 farklı yağ kompleksiyle formüle edilen Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingi tırnak etlerini yumuşatmaya, nemlendirmeye, ve yatıştırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki tuzlar ile sağlanan tanecikli yapısı sayesinde ciltteki ölü derinin arındırılmasına yardımcı olur. Mükemmel peeling etkisi ile ciltte yumuşak ve pürüzsüz bir his uyandırır ve hoş bir narenciye kokusu bırakır. Kullanmadan önce ürünü karıştırın. Fındık büyüklüğündeki ürünü 1 dakika boyunca el ve ayaklara masaj yaparak uygulayın. Ilık su ile duruladıktan sonra kalan ürünü cilde yedirin. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Paraben içermeyen formülüyle Watsons Hızlı Manikür & Pedikür Peelingi’ni haftada 2 kez uygulamak yeterlidir.

**Belirtilen fiyatlar Aralık güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL