• Geri dön

  • 251 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 704 İşletme görüntülenme


tiny green ürünleri Sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda!

Yüksek çözünürlüklü görsellere https://we.tl/t-mB3nkWkBFv linkinden ulaşabilirsiniz.

tiny green vegan, doğal ve sürdürülebilir içeriklerle yetişkinler için üretilmiş, etkili, güvenli ve yüksek performanslı Saç Bakım Serisi ile kış mevsiminin kurutucu etkilerine karşı saçlarınızı güçlendirip parlatırken neme doymasını sağlıyor. Yeni nesil bakım anlayışını “Etkili + Sürdürülebilir + Minimal” mottosuyla yorumlayan tiny green, Skinimalism akımından esinlenerek saç bakım ürünleriyle herkes için maksimum fayda sağlama hedefiyle öne çıkıyor. Sülfat (SLS & SLES) ve paraben içermeyen, vegan ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen, birbirinden güzel kokulara sahip Saç Bakım Serisi, şimdi sadece Watsons mağazalarında!

tiny green ile kış mevsiminde de sağlıklı, parlak ve neme doymuş saçlar

Sülfatsız, parabensiz vegan formülü ile tasarlanmış olan tiny green’in Saç Bakım Serisi’nden Güçlü & Parlak Şampuan, Saç Kremi ve Saç Toniği saçlarınıza doğal bir dokunuş yaparak tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur.

Güçlü & Parlak Şampuan, normal saç tipleri için özel olarak tasarlanmıştır. Elma sirkesiyle saçı yumuşatır ve parlatır, ayrıca içeriğindeki at kuyruğu ekstresiyle saçların sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlamaya yardımcı olurken aynı zamanda saçlarınızın güçlenmesini destekler. Vegan formülü, nemlendirici özelliğe sahip panthenol ve citrus özü ile zenginleştirilmiştir. Saçlarınıza ekstra hacim katar.

Saç Kremi, saçlarınızı güçlendirmeye yardımcı at kuyruğu ekstresi içerir. Panthenol ile zenginleştirilmiş içeriği sayesinde saç ve saç uçlarını derinlemesine besleyerek kırılmaları ve incelmeleri önlemeye yardımcı olur. Saçlarınızın ideal nem dengesini korur. Elma sirkesi ile saçları tazeler ve saç uçlarınıza canlılık katar. Tüm saç tipleri için önerilir.

Saç Toniği, içeriğindeki elma sirkesiyle saçınıza canlılık ve ferahlık kazandırırken, saçların derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Arındırıcı formülü saç derisine ferahlatıcı etki sağlar. Panthenol içerikli nemlendirici formülüyle sağlıklı saç gelişimine destek olur. Saçlarınıza canlı ve parlak bir görünüm katar. Tüm saç tipleri için duş rutininde saç kreminden en son adımda kullanılması önerilir.

tiny green saç bakım serisi, içeriğindeki doğal formülleri ve bitki özleriyle canlı, bakımlı ve sağlıklı bir saç görünümüne kavuşmanıza yardımcı olur.

Fiyat bilgisi için;

• Tiny Green Güçlü & Parlak Şampuan 189,90 TL / Watsons Club ile 131,90 TL
• Tiny Green Saç Kremi 169,90 TL / Watsons Club ile 117,90 TL
• Tiny Green Saç Sirkesi & Toniği 169,90 TL / Watsons Club ile 117,90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL