• Geri dön

  • 1.386 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 704 İşletme görüntülenme


Pure Beauty, Pink by Pure Beauty, Lovely ürünleri sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

“Clean Girl” trendini Watsons ürünleriyle deneyimlemeye hazır mısınız? Watsons’ın sevilen markaları Pure Beauty, Pink by Pure Beauty ve Lovely ürünleriyle cildinize özel oluşturacağınız “Clean Girl” rutini ile göz alıcı, sağlıklı ve taze bir görünüme sahip olun!

Pink by Pure Beauty Glow On Temizleyici Krem 125ml /189,90 TL
Pink By Pure Beauty Glow On Temizleyici Krem ile donuk ve yorgun görünen cildinize ihtiyacı olan sağlıklı ve parlak görünümü geri kazandırın! Pink By Pure Beauty Glow On Temizleyici Krem, ipeksi ve hafif yapısı sayesinde cildinizi temizlemeye ve kirlerden arındırmaya yardımcı olur. AuraBloom kompleks ve beyazlaştırıcı bileşenler ile formüle edilen Pink By Pure Beauty Glow On Temizleyici Krem, cildin nem bariyerinin güçlendirilmesine destek olur. Kullanım: Uygun miktarda temizleyiciyi ıslak yüzünüze dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayınız. İyice durulayınız ve kurulayınız. Uyarı: Herhangi bir tahriş durumunda kullanmayı bırakınız ve gerekirse doktorunuza danışınız. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Göz ile temasından kaçınınız, teması halinde bol su ile yıkayınız.

Pink by Pure Beauty Glow On Peeling Tonik 200ml / 289,90 TL
Pink By Pure Beauty Glow On Peeling Tonik ile yenilenmiş bir cilde kavuşun! Pink By Pure Beauty Glow On Peeling Tonik, AuraBloom kompleks ve beyazlaştırıcı bileşenler ile formüle edilen hafif ve etkili yapısı sayesinde cildinizin yenilenmesine yardımcı olur. Kullanım: Cildinizi temizledikten sonra yeterli miktarda toniği pamuğa damlatarak ürün tamamen emilenene kadar cildinize nazikçe uygulayın.
Uyarı: Herhangi bir tahriş durumunda kullanmayı bırakınız ve gerekirse doktorunuza danışınız. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Göz ile temasından kaçınınız, teması halinde bol su ile yıkayınız.

Pink by Pure Beauty Glow On Intensive Serum 30ml / 269,90 TL
Pink By Pure Beauty Glow On Intensive Serum ile donuk ve yorgun görünen cildiniz çiçek açsın! Pink By Pure Beauty Glow On Instensive Serum, parlak cilt görünümünü desteklemek için pembe çiçek enerjisinin güzellik sırrından yararlanır ve yoğun nemlendirme sağlamaya yardımcı olur. AuraBloom kompleks, beyazlatıcı bileşenler ve pelin otu ile formüle edilen Pink By Pure Beauty Glow On Instensive Serum, cilde anında nem takviyesi yapılmasına ve cildin parlak bir görünüm kazanmasına destek olur. Kullanım: Yeterli miktarda serumu tonik uygulanmış cilde nazikçe masaj yaparak uygulayınız.

Pink by Pure Beauty Glow On Pudding Krem 50ml / 269,90 TL
Pink By Pure Beauty Glow On Pudding Krem ile donuk ve yorgun görünen cildiniz çiçek açsın! AuraBloom kompleks ve beyazlaştırıcı bileşenler ile formüle edilen Pink By Pure Beauty Glow On Pudding Krem, parlak cilt görünümünü desteklemek için pembe çiçek enerjisinin güzellik sırrından yararlanır ve yoğun nemlendirme sağlamaya yardımcı olur. Pink By Pure Beauty Glow On Pudding Krem, hafif yapısı sayesinde cilt tarafından kolayca emilir ve ciltte yaşlanma karşıtı etki göstererek cildin parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Kullanım: Tonik ve/veya serum uygulanmış cilde inci büyüklüğünde aldığınız kremi nazikçe masaj yaparak uygulayınız.

Pure Beauty BB Krem 30ml / 199,90 TL
Pure Beauty BB Krem ile doğal ve makyajsız bir makyaj görünümü elde edin! Yumuşak kremsi yapısıyla pürüzsüz ve yüksek kapatıcılıkta bir bitiş ve tüm gün kalıcılık sağlar. Pure Beauty BB Krem, içeriğindeki Lespedeza Capitata özü sayesinde cildin mavi ışığın zararlı etkilerinden ve SPF 50 koruması sayesinde güneş ışığının zararlı etkilerinden korunmasına yardımcı olur. İçeriğinde bulunan ve antioksidan özelliğiyle bilinen Camellia Japonica Çiçeği sayesinde cildi çevresel etkenlerden korumaya ve cilde canlı bir görünüm kazandırmaya yardımcıdır. Gözenek ve renk eşitsizliği görünümünü kapatan Pure Beauty BB Krem, cildin kıvrımlı noktalarında bile kapatıcılık sağlayarak ve birikme yapmayarak doğal, ipeksi, pürüzsüz bir cilt görünümü sağlar. Akneye ve cilt lekelerine meyilli, kızarık ve solgun görünümlü cilt tipleri de dahil olmak üzere her cilt tipinin kullanımına uygundur.

Tek üründe 10 fayda:
1- Yumuşak & Pürüzsüz Bitiş
2- Doğal Görünüm
3- Tam Kapatıcılık
4- Mavi Işık Koruması
5- Gözenek Görünümü Kapatıcılığı
6- Yağlandırmadan Nemlendirme
7- Spf50 Pa+++ Yüksek Güneş Koruması
8- Hafif Yapı
9- Leke Görünümü Kapatıcılığı & Parlaklık Verici Formülasyon
10- Antioksidan

Lovely Pink Army Kaş Sabitleyici Şeffaf Maskara / 94,95 TL
Lovely Pink Army Kaş Sabitleyici Şeffaf Maskara ile uzun süre sabit kalan kaşlar! Lovely Pink Army Kaş Sabitleyici Şeffaf Maskara özel fırçası sayesinde en inatçı kaşlarda dahi uzun süre sabitlik sağlar.

Lovely Pink Army Rich Lip Balm / 55,95 TL
Lovely Pink Army Rich Lip Balm ile bakımlı dudaklar! Hindistan cevizi yağı, badem yağı ve karite yağı ile zenginleştirilmiş Lovely Pink Army Rich Lip Balm, hassas dudakların nemlendirilmesine ve beslenmesine yardımcı olur.

**Belirtilen fiyatlar Aralık güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL