• Geri dön

  • 892 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 704 İşletme görüntülenme


Watsons ve Naturals By Watsons ürünleri sadece
Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve
Watsons Mobil Uygulaması’nda!

Bakımlı ve sağlıklı görünen saçlar için en etkili yöntem doğru bir saç bakım rutini oluşturmaktan geçiyor. Watsons’ın etkili saç bakım ürünleri ile saçlarınızı doğanın gücüyle şımartın ve tazeleyin!

Naturals By Watsons Zeytin Saç Bakım Yağı 100 ml / 149,90 TL

Naturals by Watsons Zeytin Saç Bakım Yağı ile saçlarınızı hak ettiği bakımla tanıştırın! Naturals by Watsons Zeytin Saç Bakım Yağı içeriğinde bulunan Sertifikalı Organik İtalyan Zeytini’nin gücü ile saçınızı ve saç derinizi nemlendirmeye yardımcı olur. Saçınızdaki nemi hapsederek gün boyu pürüzsüz, parlak ve yumuşak saçlara sahip olmanızı destekler. Akdeniz özlerine sahip olan Naturals by Watsons Zeyitn Saç Bakım Yağı, saç derinizin beslenmesine, nemlenmesine ve canlanmasına yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiş Naturals by Watsons Zeytin Saç Bakım Yağı ISO 14001 standardına uygun olarak geri dönüştürülmüş plastikten yapılan şişesiyle doğaya saygılı bir bakım sağlar.

Naturals By Watsons Zeytin Saç Maskesi 200 ml / 129,90 TL

Naturals by Watsons Zeytin Saç Maskesi ile yumuşak ve parlak saçlar! İtalya'nın doğal zeytinleri ile zenginleştirilmiş Naturals by Watsons Zeytin Saç Bakım Maskesi, saç ve saç derisini uzun süreli ve yoğun bir şekilde nemlendirmeye destek olur. İçeriğindeki Akdeniz özleri saç derisinin beslenmesine, nemlenmesine ve canlanmasına yardımcı olur. Naturals by Watsons Saç Maskesi, haftada iki kez nemli saça uygulandığında, saçın ihtiyacı olan besinleri sağlayarak canlılık kazandırmaya ve zarar görmüş saçları onarmaya destek sağlar. Haftada iki kez kullanılması tavsiye edilir.

Watsons Kuru Şampuan Fresh 200 ml / 59,95 TL

Watsons Kuru Şampuan Fresh ile saçlarınız her zaman yeni yıkanmış gibi! Watsons Kuru Şampuan Fresh, yoğun tempolu günlerde saçlarınızı tazelemek istediğinizde hızlı ve etkili bir çözüm sağlar. Hafif formülü, etkileyici kokusuyla saçlarınızı ağırlaştırmadan temizler ve saçlarının taze bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Watsons Love is in the H'air Yoğun Onarıcı Saç Kremi 250 ml / 64,95 TL

Watsons Love is in the H'air Yoğun Onarıcı Saç Kremi ile daha güçlü saçlar! Watsons Love is in the H'air Yoğun Onarıcı Saç Kremi, içeriğindeki hidrolize keratin ve argan yağı ile saçlarınızda yoğun bir onarım sağlayarak canlı, parlak ve daha güçlü saçlar elde etmenize yardımcı olur. Bu etkili formül ayrıca saçlarınızın esneklik kazanmasına da destek olur. Saçlarınıza sevgi göstermenin en güzel yolu olan Watsons Love is in the H'air Yoğun Onarıcı Saç Kremi, yoğun ve zengin formülü sayesinde saçlarınızı besleyerek saçlarınıza uzun süreli bakım sağlar.

**Belirtilen fiyatlar Haziran güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL