• Geri dön

  • 1.661 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 696 İşletme görüntülenme


Revolution sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Revolution’ın birbirinden güzel hediye setleri ile tanışın! Revolution hediye setleriyle yeni yılda kendinize ve sevdiklerinize sadece bir hediye değil bir deneyim hediye edin. Cilt bakımından makyaj ve saç ürünlerine kadar her zevke uygun bir set bulabileceğiniz bu özel koleksiyonlar sayesinde yeni yılda adınızdan söz ettirin! Sevdikleri için zevkli ve kullanışlı hediyeler arayanlar; Revolution hediye setleri ile aradığı herşeyi tek bir sette bulacak!

Revolution X Friends Joey Doesn’t Share Food Seti / 289,90 TL

Friends hayranları burada mı? Efsane dizi Friends’in en sevilen karakterlerinden Joey’nin "Joey Yemeğini paylaşmaz!" dediğini duyar gibiyiz! Revolution X Friends Joey Doesn’t Share Food hediye setiyle kendinize ya da Joey hayranı bir arkadaşınıza muhteşem bir sürpriz yapın! Mini boy kaş/kirpik fırçası ve mini boy açılı fırçasıyla kaşlarınızın kusursuz görünmesini sağlayacak 4 farklı renkten oluşan kaş boyası, besleyici dudak balmı ve sevimli Joey kupası içeren Revolution X Friends Joey Doesn’t Share Food Seti ile sevdiklerinize uzun yıllar saklayabileceği eğlenceli bir hediye verin!

Revolution Midnight Allure Koleksiyonu / 549,90 TL

Revolution Midnight Allure koleksiyonu ile geceyi keşfedin! Revolution’ın sınırlı sayıda üretilen 25 farklı çarpıcı renk içeren yepyeni Forever Flawless Midnight Allure far paleti, highlighter paleti, dudak parlatıcısı, ruj ve bir çift takma kirpik içeren Midnight Allure koleksiyonu hem kendiniz hem de sevdikleriniz için muhteşem bir hediye olacak!

Revolution Skincare Beauty Sleep Pamper Koleksiyonu/ 559,90 TL

Cilt bakımı yapmadan uyumayanlar, Revolution Skincare Beauty Sleep Pamper Koleksiyonu ile tek bir pakette mükemmel gece bakım setine sahip olacak! Koleksiyonda bulunan nemlendirici gece kremi, kinoa gece serumu, uyku maskesi, mum ve sınırlı sayıda üretilen yüz bakım spreyi ile kendinize ve sevdiklerinize harika bir gece rutini hediye edin! Bu benzersiz vegan kişisel bakım seti ile cildiniz harika bir uyku çekecek.

Revolution Skincare X Jake-Jamie Yüz Maskesi Koleksiyonu/ 449,90 TL

Revolution Skincare’in Jake-Jamie iş birliği ile oluşturduğu vegan yüz maskesi koleksiyonu ile tanışın! Üç çeşit nefis yüz maskesi ve mini maske fırçasıyla cildinize bakım yapmaya hazır olun! Çilekli yüz maskesi, naneli çikolatalı yüz maskesi, menekşeli yüz maskesi ve mini bir maske fırçası içeren ve Revolution Skincare
Jake-Jamie Yüz Maskesi Koleksiyonu ile cildinizin beslenmesine yardımcı olun!

Revolution Skincare X Jake-Jamie Feed Your Cravings Dudak Maskesi Koleksiyonu / 299,90 TL

En sevdiğiniz tatlıdan daha tatlı, ağız sulandıran ve vegan olan Revolution Skincare x Jake- Jamie Feed Your Cravings Dudak Maskesi Koleksiyonu ile bu yılbaşı kendinize ve sevdiklerinize bakımlı dudaklar hediye edin! Koleksiyonun içerisindeki kiraz, şeker ve limon aromalı dudak maskeleri gliserin ile formülize edilmiş içerikleriyle dudakları anında nemlendirmeye ve rahatlatmaya yardımcı olur.

Revolution Haircare Bond Plex Restore Saç Bakım Kiti/ 599,90 TL

Revolution Haircare Bond Plex Restore saç bakım kiti ile saç bakım rutininizde devrim yaratın! Tüm saç tiplerini onarmaya, güçlendirmeye ve şekillendirmeye yardımcı olan Revolution Haircare Bond Plex Restore saç bakım kiti 4 saç bakım ürünü içerir.
Set içerisinde bulunan şampuan öncesi bakım maskesi, şampuan, saç kremi ve saç onarıcı& şekillendirici bakım kremi saçları güçlendirir, besler, parlaklığını ve canlılığını artırmaya yardımcı olur. Vegan olan ve SLS/SLES içermeyen Revolution Hair Bond Plex Restore Kit saç tellerinin farklı katmanlarını hedefleyerek saçın her katmanını derinlemesine besler ve daha pürüzsüz saçlar için elektriklenmeyi azaltmaya yardımcı olur.

Revolution Shimmer Bomb Trio/ 269,90 TL

Revolution Shimmer Bomb Trio ile dudaklarda maksimum dolgunluk! Kendiniz veya sevdikleriniz için mükemmel bir hediye olacak ikonik Shimmer Bomb dudak parlatıcılarından oluşan bu set; dudaklarınızı dolgunlaştırır. Bebek pembesi, ışıltılı pembe ve kahverengi alt tonlu nude olarak 3 farklı renk içeren Revolution Shimmer Bomb Trio, içerisindeki E vitamini ile dudakların beslenmesine yardımcı olur ve sünger uçlu aplikatörü ile kolayca uygulanır.

Revolution Rose Renaissance Koleksiyonu/ 479,90 TL

Revolution Rose Renaissance Koleksiyonu ile tanışın! Şimdiye kadarki en iyi rose gold görünümünüze kavuşmanızı sağlayacak 8 farklı Revolution ürününden oluşan bu harika koleksiyon makyaj severler için şahane bir hediye olacak! Koleksiyonun içinde bulunan Reloaded Far Paleti, 3 parçadan oluşan göz fırçası seti, ruj, aydınlatıcı, maskara ve siyah göz kalemi ile tek bir sette çarpıcı görünüm!

**Belirtilen fiyatlar Aralık güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL