• Geri dön

  • 1.691 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 696 İşletme görüntülenme


Solait güneş koruma ürünleri sadece Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulamasında!

İngiltere’nin sevilen markası Solait’in güneş koruyucu ürünleri, cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korurken yaşlanma karşıtı özel formülleriyle doğal bir şekilde bronzlaşmanıza yardımcı oluyor.

Vegan ve dermatolojik olarak test edilmiş Solait güneş koruma ürünlerinin suya dayanıklı yapıları sayesinde size de güneşin tadını çıkarmak kalıyor.

Çocuklar için geliştirilen özel formül

Solait Güneş Koruyucu Çocuk Losyonu Trigger, hassas ciltler için özel olarak geliştirilen formülü ve yüksek faktörü ile çocuğunuzun cildini zararlı UVA ve UVB ışınlarından korumaya yardımcı oluyor. Radicare ve Aquarich ile zenginleştirilmiş suya dayanıklı formülü güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı cildi korumaya ve cilde elastikiyet kazandırmaya destek oluyor. Ürün, spreyli özel başlığı sayesinde kolayca uygulanabiliyor.

Solait ile hassas ciltlere ekstra bakım

Solait hassas ciltlere özel olarak geliştirilen, her biri 50 faktöre sahip Yaşlanma Karşıtı Yüz Güneş Kremi ve Nemlendirici Güneş Koruma Losyonu ile yüz, boyun ve ellerinizi zararlı UVA ve UVB ışınlarından korumaya yardımcı oluyor. Yaşlanma Karşıtı Yüz Güneş Kremi pürüzsüz bir cilt için matlaştırıcı özelliğiyle dikkat çekerken, Nemlendirici Güneş Koruma Losyonu vitamin B5 içeren parfümsüz yapısı ile cildinize elastikiyet sağlıyor.

Yaşlanma Karşıtı Yüz Güneş Kremi çeşitleri ile cilt korumanız Solait’e emanet

Solait Yaşlanma Karşıtı Yüz Güneş Kremi çeşitleri 30 ve 50 faktöre sahip alternatifleri ile yüz, boyun ve ellerinizi zararlı UVA ve UVB ışınlarından korumaya destek oluyor. Güneşin yol açtığı cilt hasarına ve erken yaşlanma belirtilerine karşı da cildi savunmaya yardımcı oluyor.

Cildiniz güneş nedeniyle nemini kaybetmesin

Solait ihtiyaca yönelik farklı güneş koruma faktörlerine sahip Nemlendirici Güneş Spreyi ve Güneş Losyonu ile cildinizi güneşten korurken uzun süre nemlendirmeye ve serbest radikallere karşı korumaya destek oluyor. Vitamin E ve Aquarich ile zenginleştirilen formüllleri ile deniz suyu ve güneş nedeniyle cildinizin kaybettiği nemi geri kazanmasına yardımcı oluyor. Solait Mini Nemlendirici Güneş Losyonu, pratik ambalajı sayesinde kolay bir uygulama sunarken aynı zamanda rahatlıkla taşınabiliyor. Hafif ve yağlı olmayan yapısı sayesinde cildinizi UVA ve UVB ışınlarından korurken aynı zamanda cildinizde ağırlık hissi oluşturmuyor.

Kullanım Önerisi: Solait güneş koruma ürünlerini kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Cildin tamamına bol miktarda ve eşit olarak güneşe maruz kalmadan en az 15 dakika önce uygulayınız. Güneşten koruyucu ürün kullanıldığında dahi güneşte çok uzun süre kalmayınız. Güneşten korumanın devamlılığını sağlamak için özellikle terledikten, yüzdükten veya havluyla kurulandıktan sonra uygulama işlemini tekrarlayınız.

Solait Yaşlanma Karşıtı Yüz Güneş Kremi GKF 50+, 50 ML: 64,95TL

Solait Yaşlanma Karşıtı Yüz Güneş Kremi GKF 30+, 50 ML: 59,95TL

Solait Hassas Ciltler İçin Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi GKF 50, 50 ML: 64,95TL

Solait Güneş Koruyucu Çocuk Losyonu Trigger GKF 50+: 139,90TL

Solait Hassas Ciltler için Nemlendirici Güneş Losyonu GKF 50: 129,95TL

Solait Nemlendirici Güneş Spreyi GKF 50, 200 ML: 129,95TL

Solait Nemlendirici Güneş Spreyi GKF 30, 200 ML: 99,95TL

Solait Nemlendirici Güneş Losyonu GKF 50 , 200 ML: 129,95TL

Solait Mini Nemlendirici Güneş Losyonu GKF 50, 100 ML: 79,95TL

**Belirtilen fiyatlar Temmuz güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL