• Geri dön

  • 1.726 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 689 İşletme görüntülenme


Watsons’ın renkli ve enerji dolu dünyası mağazaları, Watsons.com.tr ve Watsons Mobil Uygulması’ndan sonra şimdi WBus Watsons Minibüsü ile yollarda!

Watsons Türkiye, uzun bir aranın ardından yüz yüze eğitime başlayan üniversite öğrencilerine hem hoşgeldin demek hem de bir araya gelmek için yeni gözbebeği WBus Watsons Minibüsü ile İstanbulda'ki üniversiteleri kapsayan bir roadshow planladı. Watsons'ın renkli ve enerji dolu dünyasını gençlerin oldukları her an her yere taşımayı amaçlayan WBus, Watsons’ın deneyim dolu dünyasını üniversitelere taşıdı. İlk roadshow’u 2 gün süren WBus, ilk gününde İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan İstanbul Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi kampüslerinin bulunduğu Fatih, Balat, Beşiktaş, Ortaköy, Şişli bölgelerini gezerken, ikinci gününde Anadolu Yakası’na geçerek Marmara Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Acıbadem Üniversitesi kampüslerinin bulunduğu Kadıköy, Göztepe ve Ataşehir bölgelerini turlayarak üniversitelilerle bir araya geldi.

2 gün boyunca yapılan ve gençler tarafından büyük ilgi gören bu turda içinde pandemi döneminde üniversite öğrencilerinin kampüslerinde sosyalleşirken ihtiyaçları olabilecek Watsons markalı ıslak&kuru mendil, kolonya ve yüz maskesinden oluşan 3.500 hijyen kiti dağıtıldı. Dağıtılan hijyen kitlerine ek olarak üniversitelilerin alışveriş deneyimlerine tat katmak için gençlerin ilk alışveriş tercihi Watsons Mobil Uygulaması’nda geçerli “50TL alışverişe 25TL” indirim kuponu verildi.

İlk roadshow’u 2 gün süren ve turlarına hız kesmeden devam edecek olan WBus İstanbul dışındaki gençleri elbette unutmadı! “Askıda Ne Var” platformu iş birliğiyle #GenclikYasamPuanı projesine destek olarak askıya 50 adet hijyen kiti bıraktı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL