• Geri dön

  • 1.641 Görüntülenme

  • 202 Haber

  • 702 İşletme görüntülenme


Revolution ve I Heart Revolution Ürünleri sadece Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulamasında!

Watsons’ın sevilen markaları Revolution ve I Heart Revolution’ın saç & cilt bakımı ve eğlenceli makyaj ürünleri ile benzersiz bir deneyime hazır mısınız? Revolution’ın saç ve cilt bakım ürünleri ile etkili bir bakım rutini oluştururken; I Heart Revolution’ın birbirinden sevimli ve eğlenceli makyaj ürünleri ile gözleri kendinize çevirin!

Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum / 199,90 TL
Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum, saç ve saç derisini temizlemeye ve kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Saç derisi de tıpkı cildimiz gibi bakıma ihtiyaç duyar. Sağlıklı saç derisi, sağlıklı saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. Betain ve pantenol ile formülize edilen Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum saçı beslemeye, saçın nemini ve parlaklığını artırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki salisilik asit pul pul dökülmeyi önlemeye ve yağ birikimini azaltmaya yardımcı olurken, çay ağacı yağı saç derisini tazeleyerek temiz ve arınmış bir his bırakır. Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum, geri dönüştürülmüş plastik kullanılarak üretilen ambalajıyla hem doğaya hem de saçlarınıza iyi bakar! Sülfat ve silikon içermeyen, vegan ve sürdürülebilir olan Revolution Haircare Salisilik Asit Saç ve Saç Derisi Arındırıcı Serum’u kuru saç derisine masaj yaparak uygulayın. En iyi sonucu elde etmek için gece boyunca bekletin ve ardından Revolution Haircare Salisilik Asit Arındırıcı Şampuan ve Saç Kremi ile yıkayın.

Revolution Haircare Bond Plex 4 Şampuan 250ml/ 182,90TL
Revolution Haircare Bond Plex 4 Şampuan, saçları derinlemesine ve nazikçe temizlerken, yıpranmış saçları nemlendirmeye ve bakım yapmaya yardımcı olur. Revolution Bond Plex'in üçlü moleküler ağırlıklı protein kaskad sistemi, saç telinin farklı katmanlarını hedefleyerek saçı onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur. Saç için en iyi bileşenleri sağlamak üzere formülize edilen bu protein sistemi, saç telinin farklı katmanları için üç farklı bitki proteiniyle oluşturulmuştur. Phytantriol ve Provitamin B5'in güç kombinasyonu, saçı nemli ve sağlıklı tutarken, aynı zamanda saçı yumuşatıp pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Saçlarınızı onarmaya, gücünü artırmaya, korumaya ve kabarmasını azaltmaya yardımcı olan Revolution Haircare Bond Plex serisinin 3,4,5 ve 6 numaralı bakım ürünlerinden oluşan 4 adımlık saç bakım rutinini düzenli olarak uygulayın.

Kullanım önerisi: Islak saça kökten uca nazikçe masaj yaparak ılık su ile uygulayın ve durulayın. Ardından 5. adımla devam edin.

Revolution Blemish Overnight Lotion 30ml/ 239,90TL
Revolution Blemish Overnight Lotion ile gece boyu cilt bakımı! İki fazlı bir yapıya sahip olan Revolution Blemish Overnight Lotion, aktif cilt kusurlarını onarmaya ve cilde daha aydınlık bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki salisilik asit, çinko oksit ve kalamin sayesinde gözenekleri sıkılaştırmaya ve cildin yatıştırılmasına destek olur. Ciltteki fazla sebumu dengelemeye yardımcı Revolution Blemish Overnight Lotion, güzellik uykunuzu alırken cildinize bakım yapar.

Kullanım önerisi: Uykudan önce, bir pamuklu çubuğu şişenin altındaki pembe çözeltiye batırın. Pamuğa aldığınız ürünü doğrudan lekelere uygulayın ve yerinde kurumaya bırakın. Sabah durulayın. Şişeyi çalkalamayın ve şişenin içindeki iki faz birbirine karışmayacak şekilde muhafaza edin.

Revolution Matrixyl Wrinkle Serum 30ml/ 279,90TL
Revolution Matrixyl Wrinkle Serum ile sıkı ve dolgun bir cilde kavuşun! Hafif yapılı ve cildin doğal kolajen üretimini uyarmaya yardımcı güçlü bir peptit olan Matrixyl içeren Revolution Matrixyl Wrinkle Serum cildin daha taze, daha dolgun ve daha genç görünmesini sağlamaya destek olur. İnce çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı Revolution Matrixyl Wrinkle Serum; paraben, gluten, alkol ve parfüm içermez.

Kullanım önerisi: Kullanmadan önce çalkalayın. Temiz ve kuru cilde birkaç damla uygulayın. En iyi sonucu elde etmek için sabah ve akşam kullanın.

I Heart Revolution Party-Pooches Far Paleti/ 159,90TL
I Heart Revolution Party-Pooches Far Paleti ile kalpleri eritecek göz makyajı! I Heart Revolution Party-Pooches Far Paleti’nin üç boyutlu tasarıma sahip amblajındaki dört sevimli köpeğe aşık olcaksınız! Fauve de Bretange cinsi olan Biscuit; sincapları, güzel yemekleri ve kız arkadaşı LaLa'yı takip etmeyi sever. Pug cinsi Coco kucaklaşmayı ve çorapları çiğnemeyi sever. Blondie insan dostlarıyla yatağa kıvrılmaktan ve yemek yemekten hoşlanır. Bir Westie olan Bruno, gölet ve su birikintilerinden hoşlanır, geç saatlere kadar yatarak pizza gecesi yapmayı sever (kim sevmez ki?). Kahverengi, pembe ve gri tonlarında mat ve ışıltılı olmak üzere yoğun pigmentli 18 farklı renk seçeneği sunan I Heart Revolution Party-Pooches Far Paleti makyajlarınızın vazgeçilmezi olacak!

I Heart Revolution Fruity Strawberry Allık / 99,95TL
I Heart Revolution Fruity Strawberry Allık ile cildinize tazelik katın! İpeksi toz formülü ile kolay uygulama sunan I Heart Revolution Fruity Strawberry Allık; ışıltılı çilek kabartmasının etrafını saran mat pembe tonuyla cildizin doğal ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Revolution Kaş Sabunu Ve Şekillendirici / 129,90TL
Revolution Kaş Sabunu Ve Şekillendirici ile gün boyu sabit kaşlar! Hollywood’un ünlü sabun hilesinden esinlenerek tasarlanan Revolution Kaş Sabunu Ve Şekillendirici, kaşları hacimli ve sabit tutmaya yardımcı olur. Taşınabilir bir kaş fırçası ve aynası bulunan bu kompakt kit, dilediğiniz her yerde kaş şekillendirmek için ideal.

Kullanım önerisi: Kaşları şekillendirmek için aplikatörü nemlendirin ve üründen bir miktar alın. Kaşları hafifçe istenilen yönde fırçalayın.Kaşları sabitlemek için aplikatörü nemlendirmeden kullanın.

Revolution Ultra Golden Sugar Allık Paleti / 149,90 TL
Revolution Ultra Golden Sugar Allık Paleti ile profesyonel makyaj deneyimi!
Doğal bronz tonlarda mat ve ışıltılı olmak üzere 8 benzersiz renk tonu içeren Revolution Ultra Golden Sugar Allık Paleti, cildinize sağlıklı bir görünüm kazandırmak ve gölgelendirme yapmak için idealdir. Vegan olan ve gluten içermeyen Revolution Ultra Golden Sugar Allık Paleti aynalı kompakt bir ambalaja sahiptir.

**Belirtilen fiyatlar Temmuz güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL