• Geri dön

  • 1.586 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 689 İşletme görüntülenme


Solait, Pure Beauty ve Watsons markalı ürünler sadece Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulamasında!

Watsons’ın sevilen markaları Solait, Pure Beauty ve Watsons markalı güneş koruma ürünleri ile yazın ve güneşin tadını çıkarın! Cildi güneşin zararlı etkilerine karşı koruyan birbirinden etkili güneş koruma ürünleri vazgeçilmeziniz olacak!

Watsons 50GKF Güneş Losyonu Sprey 200ML / 199,90 TL
Watsons 50GKF Güneş Losyonu Sprey, yaz boyunca cildini güneşin UVA, UVB gibi zararlı ışınlarına karşı korumak isteyen ve bunu yaparken sprey losyonun kullanım kolaylığından vazgeçemeyenler için muhteşem bir alternatif! Hafif yapısı ve pratik ambalajı sayesinde cildin her noktasına eşit bir şekilde dağılan Watons 50GKF Güneş Losyonu Spreyin yüksek güneş koruması ile güneşin keyfini çıkarın!

Watsons 50GKF Yüz Bölgesi Güneş Kremi 50ML / 129,90TL
Watsons 50GKF Yüz Bölgesi Güneş Kremi, cilt üzerindeki zararları etkileriyle bilinen UV (Ultraviyole) ışınlarına karşı geliştirilen özel formülü sayesinde cilde zarar veren serbest radikallerin etkisini azaltmaya yardımcı olur. Formülündeki bileşenler sayesinde cildin beslenmesini destekleyen Watsons 50GKF Yüz Bölgesi Güneş Kremi çantalarınızdan eksik olmayacak!

Solait 50GKF Hassas Ciltler için Nemlendirici Güneş Losyonu 200ML / 259,90 TL
Solait’in hassas ciltlere özel olarak geliştirilen 50GKF Nemlendirici Güneş Koruma Losyonu yüz, boyun ve ellerinizi zararlı UVA ve UVB ışınlarından korumaya yardımcı olur. Vitamin B5 içeren parfümsüz yapısı ile Solait 50GKF Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Güneş Koruma Losyonu, cildinizin elastikiyetini artırmaya destek olur.

Solait Yaşlanma Karşıtı Yüz Güneş Kremi 50 GKF 50 ml/ 179,90 TL
Solait Yaşlanma Karşıtı Yüz Güneş Kremi 50 faktör güneş koruması sayesinde yüz, ve boyun bölgenizin zararlı UVA ve UVB ışınlarından korunmasına destek olur. Solait Yaşlanma Karşıtı Yüz Güneş Kremi, güneşin yol açtığı cilt hasarına ve erken yaşlanma belirtilerine karşı cildi savunmaya yardımcı olur.

Solait 50GKF Nemlendirici Güneş Spreyi 200ml / 259,90 TL
Solait 50GKF Nemlendirici Güneş Spreyi, yüksek koruma faktörü içeren formülüyle cildinizi güneşten korumaya ve cildi uzun süre nemlendirmeye yardımcı olur.

E Vitamini ve Aquarich ile zenginleştirilen formülü sayesinde deniz suyu ve güneş nedeniyle cildinizin kaybettiği nemi geri kazandırmaya destek olur. Hafif ve yağsız yapısı sayesinde Solait 50GKF Nemlendirici Güneş Spreyi, cildinizi UVA ve UVB ışınlarından cildinizde ağırlık hissi oluşturmadan korumaya destek olur.

Kullanım Önerisi: Solait güneş koruma ürünlerini kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Cildin tamamına bol miktarda ve eşit olarak güneşe maruz kalmadan en az 15 dakika önce uygulayınız. Güneş koruyucu ürün kullanıldığında dahi güneşte çok uzun süre kalmayınız. Güneşten korumanın devamlılığını sağlamak için özellikle terledikten, yüzdükten veya havluyla kurulandıktan sonra uygulama işlemini tekrarlayınız.

Pure Beauty Brighten Up 50GFK Güneş Koruma Losyonu 50ml / 219,90 TL
Pure Beauty Brighten Up SPF 50 Güneş Koruma Losyonu, cildinizi zararlı UVA ve UVB ışınlarına maruz kalmaktan korumaya yardımcı olur. Hafif ve yağsız formülü ile cilt tarafından kolayca emilir ve cildinizin gün boyu nemli kalmasına yardımcı olur. Güneş koruma özelliğinin yanı sıra makyaj bazı olarak da kullanılabilir. Hafif yapısı sayesinde cildinizde beyazlık bırakmaz. Gün ışığına çıkmadan 30 dakika önce uygulayın. Güneş korumasını sürdürmek için özellikle terledikten, yüzdükten veya havluyla kurulandıktan sonra tekrar uygulayın.

**Belirtilen fiyatlar Haziran güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL