• Geri dön

  • 1.809 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 696 İşletme görüntülenme


Revolution Haircare Bond Plex Serisi sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Watsons’ın sevilen markası Revolution şimdi saç bakım serisi ile sizlerle. Yeni RevolutionHaircare Bond Plex serisi ile kuru ve yıpranmış saçlara veda edin! Saçların farklı katmanları için üç farklı bitki proteini ile formülize edilmiş Revolution Haircare Bond Plex serisinin 3,4,5 ve 6 numaralı bakım ürünlerinden oluşan 4 adımlık saç bakım rutini ile saçlarınızdaki değişim göz kamaştıracak!

Revolution Haircare Bond Plex 3 Onarıcı Bakım Maskesi100ml / 169,95 TL

Revolution Haircare Bond Plex 3, şampuan ve saç kreminden önce kullanılan, onaran ve bakım yapan bir üründür. Revolution Bond Plex'in üçlü moleküler ağırlıklı protein kaskad sistemi, saç telinin farklı katmanlarını hedefleyerek saçı onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur. Saç için en iyi bileşenleri sağlamak üzere formülize edilen bu protein sistemi, saç telinin farklı katmanları için üç farklı bitki proteiniyle oluşturulmuştur. Phytantriol ve Provitamin B5'in güç kombinasyonu, saçı nemli ve sağlıklı tutarken, aynı zamanda saçı yumuşatıp pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Saçlarınızı onarmaya, gücünü artırmaya, korumaya ve kabarmasını azaltmaya yardımcı olan Revolution Haircare Bond Plex serisinin 3,4,5 ve 6 numaralı bakım ürünlerinden oluşan 4 adımlık saç bakım rutinini düzenli olarak uygulayın.

Kullanım önerisi: Havluyla nemi alınmış saça 10-15 dakika veya daha yoğun bir bakım gerekiyorsa gece boyunca uygulayın. İsteğe göre haftada bir veya iki kez kullanın. Ardından 4. adımla devam edin.

Revolution Haircare Bond Plex 4 Şampuan 250ml/ 169,95 TL

Revolution Haircare Bond Plex 4, saçları derinlemesine ve nazikçe temizlerken, yıpranmış saçları nemlendirmeye ve bakım yapmaya yardımcı olan bir şampuandır. Revolution Bond Plex'in üçlü moleküler ağırlıklı protein kaskad sistemi, saç telinin farklı katmanlarını hedefleyerek saçı onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur. Saç için en iyi bileşenleri sağlamak üzere formülize edilen bu protein sistemi, saç telinin farklı katmanları için üç farklı bitki proteiniyle oluşturulmuştur. Phytantriol ve Provitamin B5'in güç kombinasyonu, saçı nemli ve sağlıklı tutarken, aynı zamanda saçı yumuşatıp pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Saçlarınızı onarmaya, gücünü artırmaya, korumaya ve kabarmasını azaltmaya yardımcı olan Revolution Haircare Bond Plex serisinin 3,4,5 ve 6 numaralı bakım ürünlerinden oluşan 4 adımlık saç bakım rutinini düzenli olarak uygulayın.

Kullanım önerisi: Islak saça kökten uca nazikçe masaj yaparak ılık su ile uygulayın ve durulayın. Ardından 5. adımla devam edin.

Revolution Haircare Bond Plex 5 Saç Kremi 250ml/ 169,95 TL

Revolution Haircare Bond Plex 5 Saç Kremi, saçı güçlendirirken aynı zamanda saçı derinlemesine besler. Revolution Bond Plex'in üçlü moleküler ağırlıklı protein kaskad sistemi, saç telinin farklı katmanlarını hedefleyerek saçı onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur. Saç için en iyi bileşenleri sağlamak üzere formülize edilen bu protein sistemi, saç telinin farklı katmanları için üç farklı bitki proteiniyle oluşturulmuştur. Phytantriol ve Provitamin B5'in güç kombinasyonu, saçı nemli ve sağlıklı tutarken, aynı zamanda saçı yumuşatıp pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Saçlarınızı onarmaya, gücünü artırmaya, korumaya ve kabarmasını azaltmaya yardımcı olan Revolution Haircare Bond Plex serisinin 3,4,5 ve 6 numaralı bakım ürünlerinden oluşan 4 adımlık saç bakım rutinini düzenli olarak uygulayın.

Kullanım önerisi: Şampuanlamadan sonra saçınızın ucuna ve boyuna küçük bir miktar uygulayın, gerektiğinde diplere doğru uygulayabilirsiniz. İyice durulayın. Saçı havluyla kurulayın ve saçlarınızı şekillendirecekseniz Plex 6 ile devam edin.

Revolution Hair Bond Plex 6 Onarıcı Şekillendirici Krem 100ml/ 169,95 TL

Revolution Haircare Bond Plex 6 Onarıcı Şekillendirici Krem, kabarmayı azaltmaya yardımcı olurken renk ve ısı koruması sağlar. Revolution Bond Plex'in üçlü moleküler ağırlıklı protein kaskad sistemi, saç telinin farklı katmanlarını hedefleyerek saçı onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur. Saç için en iyi bileşenleri sağlamak üzere formülize edilen bu protein sistemi, saç telinin farklı katmanları için üç farklı bitki proteiniyle oluşturulmuştur. Phytantriol ve Provitamin B5'in güç kombinasyonu, saçı nemli ve sağlıklı tutarken, aynı zamanda saçı yumuşatıp pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Saçlarınızı onarmaya, gücünü artırmaya, korumaya ve kabarmasını azaltmaya yardımcı olan Revolution Haircare Bond Plex serisinin 3,4,5 ve 6 numaralı bakım ürünlerinden oluşan 4 adımlık saç bakım rutinini düzenli olarak uygulayın.

Kullanım önerisi: Saç şekillendirme öncesinde havluyla kurutulmuş temiz saçın boylarına ve uçlarına küçük bir miktar uygulayın. İstediğiniz gibi şekillendirin.

**Belirtilen fiyatlar Ekim güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL