• Geri dön

  • 1.687 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 705 İşletme görüntülenme


Lovely ve L.A. Colors İle Mükemmel Makyaj Deneyimi!

L.A. Colors ve Lovely Ürünleri Sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Watsons’ın sevilen makyaj markalarının ürünlerini deneyimlemeye hazır mısınız? Lovely’nin bal kokulu Honey Bee makyaj serisi ve L.A. Colors’un pratik uygulama sunan kapatıcıları ile muhteşem bir makyaj deneyimi yaşayın!

Lovely Honey Bee Beekeeper Far Paleti / 59,95 TL
Lovely Honey Bee Beekeeper Far Paleti ile göz alıcı bakışlar! Yoğun pigmentli yapısıyla kahverengi ve bronz tonlarda 7 farklı renk seçeneği sunan Lovely Honey Bee Beekeeper Far Paleti ile muhteşem bir göz makyajı deneyimine hazır olun! Lovely Honey Bee Beekeeper Far Paleti’nin sıcak tonlardaki mat ve ışıltılı far seçenekleri ve kolay uygulama sağlayan yumuşak yapılı formülü sayesinde etkileyici bakışlara sahip olun!

Lovely Honey Bee Bumblebee Likit Aydınlatıcı / 59,95 TL
Lovely Honey Bee Bumblebee Likit Aydınlatıcı ile güneş bronzluğu etkisi! Bronz tonlarda doğal bir ışıltı sağlayan Lovely Honey Bee Bumblebee Likit Aydınlatıcının, içeriğindeki bal özünden gelen bal kokusu ile bronz ışıltının keyfini çıkarın!

Lovely Honey Bee Honeycomb Aydınlatıcı Pudra/ 59,95 TL
Lovely Honey Bee Honeycomb Aydınlatıcı Pudra ile makyajınıza parlak dokunuş! Lovely Honeycomb Aydınlatıcı Pudra, cilde mükemmel bir ışıltı ve taze bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Bronz ışıltılar ve bal özü içeren Lovely Honey Bee Honeycomb Aydınlatıcı Pudra, yüz ve boyun bölgesine uygulanabilir.

L.A. Colors Conceal It Kapatıcı / 49,95 TL
L.A. Colors Conceal It Kapatıcı ile kuzursuz bir görünüm elde edin! İnce uçlu fırçası ile kolay bir uygulama sağlayan L.A. Colors Conceal It Kapatıcı’nın hafif formülü sayesinde göz çevresinde istenilen kapatıcılık derecesine ulaşmak için ürünü ihtiyaç duyduğunuz miktarda uygulayın.

**Belirtilen fiyatlar Mayıs güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL