• Geri dön

  • 1.718 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 703 İşletme görüntülenme


Frudia sadece Watsons Mağazalarında , Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

K-Beauty akımının en sevilen markalarından Frudia, hassas cildinizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için Kore Güzelliğini evinize getirmeye devam ediyor. Tepeden tırnağa hassas cilt bakımı sağlayan Frudia ürünleri ile cildinize hakettiği bakımı sağlayın!

Frudia Avokado Relief Essence Tonik 195ml/ 129,95 TL
Frudia Avokado Relief Essence Tonik, yüksek miktarda amino asit içeren %76 avokado özü içeriği ile stresten yorgun düşmüş hassas citlerin beslenmesine yardımcı olur. Frudia Avokado Relief Essence Tonik cildin savunma kabiliyetini artırmasına destek olur. Panthenol içeren formülü sayesinde kuru ciltlere bakım yaparken, jeju yeşili kompleksi ve madecassoside içeren bitki bileşenleri sayesinde hassas ciltleri sakinleştirmeye yardımcı olur. Avokadonun yüksek besleyici özelliğiyle geliştirilmiş Frudia Avokado Relief Essence Tonik, dermatolojik olarak onaylanmıştır ve hassas ciltlerde rahatlıkla kullanılabilir. Frudia Avokado Relief Essence Tonik’e Watsons.com.tr ve Watsons Mobil Uygulaması’ndan ulaşabilirsiniz.

Frudia Avokado Relief Krem / 179,90 TL
Frudia Avokado Relief Krem, bolca amino asit içeren %62 avokado özü içeriği ile hassas ciltlerin rahatlamasına destek olur. Sadece 2 haftada cilt bariyerlerinin iyileşmesine yardımcı olan Frudia Avokado Relief Krem, cildin nem kaybını önlemeye ve dış etkenler nedeniyle ciltte oluşan kızarıklıkların sakinleştirilmesine destek olur. Panthenol içeren formülü sayesinde kuru ciltlere bakım yaparken, jeju yeşili kompleksi ve madecassoside içeren bitki bileşenleri sayesinde hassas ciltleri sakinleştirmeye yardımcı olur . Frudia Avokado Relief Krem, dermatolojik olarak onaylanmıştır ve hassas ciltlerde rahatlıkla kullanılabilir. Frudia Avokado Relief Krem’e Watsons.com.tr ve Watsons Mobil Uygulaması’ndan ulaşabilirsiniz.

Frudia Avokado Relief Maske/ 14,95 TL
Frudia Avokado Relief Maske içeriğindeki avokado ve meyve özleri içeren amino asit bileşenleri sayesinde stresli ve hassas cildi yatıştırmaya yardımcı olur. Doğal kaynaklı bitkilerden elde edilen cilt dostu lifler ile formülize edilen Frudia Avokado Relief Maske, cilde yapışır ve aktif bileşenleri cildin derinliklerine etkili bir şekilde iletir. İçeriğindeki avokadodan elde edilen besinler sayesinde cildi dış etkenlerden korumak için zayıflamış cilt nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Frudia Avokado Relief Maske, dermatolojik olarak onaylanmıştır ve hassas ciltlerde rahatlıkla kullanılabilir. Frudia Avokado Relief Essence Tonik’e Watsons Mağazalarından, Watsons.com.tr’den ve Watsons Mobil Uygulaması’ndan ulaşabilirsiniz.

Frudia Greengrape Pore Control Peeling Pad 70’li / 149,90 TL
Frudia Greengrape Pore Control Peeling Pad, gözenekleri tıkayan kirleri ve ölü cilt hücrelerini temizleyerek cilt dokusunu pürüzsüz ve yumuşak tutmaya yardımcı olur. İçeriğindeki yeşil üzüm özlerinde bulunan zengin tanen sayesinde ciltte aşırı sebum salgılanmasını önlemeye ve gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olur. Bakımlı bir cilt oluşturmak için cildin asit dengelerine benzer pH oranına sahip Frudia Greengrape Pore Control Peeling Pad hipoalerjeniktir. 70’li Frudia Greengrape Pore Control Peeling Pad’e Watsons.com.tr ve Watsons Mobil Uygulaması’ndan ulaşabilirsiniz.

Frudia Greengrape Pore Control Peeling Pad Tekli / 9,99 TL
Frudia Greengrape Pore Control Peeling Pad, gözenekleri tıkayan kirleri ve ölü cilt hücrelerini temizleyerek cilt dokusunu pürüzsüz ve yumuşak tutmaya yardımcı olur. İçeriğindeki yeşil üzüm özlerinde bulunan zengin tanen sayesinde aşırı sebum salgılanmasını önlemeye ve gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olur. Bakımlı bir cilt oluşturmak için cildin asit dengelerine benzer pH oranına sahip Frudia Greengrape Pore Control Peeling Pad hipoalerjeniktir. Sırt ve diz bölgelerinin eksfoliasyonu için kullanımı uygun olan büyük boy tekli Frudia Greengrape Pore Control Peeling Pad’e Watsons Mağazalarından, Watsons.com.tr’den ve Watsons Mobil Uygulaması’ndan ulaşabilirsiniz.

Frudia My Orchard Peach Ayak Peeling Çorap Maske / 39,95 TL
Frudia My Orchard Peach Ayak Peeling Çorap Maske ile ayaklarınız bebek yumuşaklığında yeniden doğacak! Dramatik peeling etkisiyle Frudia My Orchard Peach Ayak Peeling Çorap Maske, yorgun ayakları rahatlatırken kötü kokuları azaltmaya yardımcı olur. Frudia My Orchard Peach Ayak Peeling Çorap Maske kuru ve pul pul olan ayakların beslenmesine ve nemlendirilmesine destek olur. Frudia My Orchard Peach Ayak Peeling Çorap Maske’ye Watsons Mağazalarından, Watsons.com.tr’den ve Watsons Mobil Uygulaması’ndan ulaşabilirsiniz.

**Belirtilen fiyatlar Kasım güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL