• Geri dön

  • 264 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 704 İşletme görüntülenme


Frudia, NYX ve Unfilter Beauty ürünleri Sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda!

Yepyeni bir yılın başlangıcında, güzellik ve bakım ritüellerinizi güçlendirecek özel ürünlerle tanışmaya hazır olun!
Cildinizin ihtiyaç duyduğu özeni sunan Frudıa Green Grape Köpük Gözenek Kontrol Temizleyiciden, dudaklarınıza canlılık katacak NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip Parlatıcı Dudak Yağı ve Unfilter Beauty Oje serisine kadar birçok ürün ile yeni yılda güzelliğin ve bakımın keyfini çıkarın.

Frudia Green Grape Köpük Gözenek Kontrol Temizleyici 145 Ml/ 219,90 TL
Frudia Green Grape Köpük Gözenek Kontrol Temizleyici, E vitamini içeriği sayesinde ciltteki yağ/sebum kontrol altına almaya yardımcı olurken bakım etkisi sağlar. Gözenek görünümünün hafifletilmesine destek olan Frudia Green Grape Köpük Gözenek Kontrol Temizleyici, cildi kirden arındırarak taze ve pürüzsüz bir cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı olur.

Nyx Professional Makeup Fat Oil Lip Drip Dudak Yağı Status Update / 599,90 TL
NYX Professional Makeup'un yeni ürünü, Fat Oil Lip Drip Parlatıcı Dudak Yağı ile dudaklarınıza canlılık katın! Parlak bir bitiş sunan dudak yağı, aynı zamanda yapışkan bir his bırakmayan dokusuyla öne çıkıyor. Ahududu yağı ile zenginleştirilen dudak yağı, dudaklarınızın 12 saate kadar nemli ve bakımlı kalmasına yardımcı olur.

Nyx Professional Makeup Epic Ink Liner Siyah / 599,90 TL
Kolayca simsiyah ve kusursuz bir eyeliner istiyorsanız, Nyx Professional Makeup Epic Ink Liner tam size göre! Yumuşak ve esnek kıl fırça ucu keskin bir bitiş elde etmenize yardımcı olurken; simsiyah, opak ve tüm gün kalıcı formülü şık bir eyeliner çekmenizi sağlar.

Unfilter Beauty Oje Kırmızı No: 60-62/ 44,95 TL
Unfilter Beauty Oje serisi, zengin ve canlı renk seçenekleriyle sizi bekliyor! Sürüş kolaylığı sağlayan özel fırçası ile öne çıkan Unfilter Beauty Oje serisi, yüksek örtücülüğü ve parlak bitişiyle oje sürmenin keyfini en üst düzeye çıkarıyor. Kış mevsiminin vazgeçilmez renkleri kırmızı no:60 ve bordo no:62 ile tırnaklarınıza şıklık ve canlılık katın!

**Belirtilen fiyatlar Ocak ayı güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL