• Geri dön

  • 1.925 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 689 İşletme görüntülenme


Revolution ve Lovely Ürünleri Sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Watsons’ın sevilen markalarının yepyeni ürünlerini deneyimlemeye hazır mısınız? Lovely’nin rengarenk far paletleri ve Revolution’ın alışılagelmişin dışında bir ambalaj tasarımına sahip maskarasıyla muhteşem bir makyaj deneyimi yaşayın!

Lovely Cupcake ve Lovely Peaches And Cream Far Paleti / 129,90 TL
Lovely Cupcake ve Lovely Peaches And Cream Far Paletleri ile çarpıcı bir göz makyajına hazır mısınız? Soğuk pembe ve mavi tonlardan oluşan Lovely Cupcake Far paleti ve sıcak turuncu ve yeşil tonlardan oluşan Lovely Peaches And Cream Far Paleti ile göz alıcı bir makyaj deneyimine hazır mısınız? Mat ve ışıltılı olmak üzere 16 farklı renk seçeneği sunan Lovely Far Paletleri makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak. Göz makyajınızda eğlenceyi yaşayacağınız Lovely Cupcake ve Lovely Peaches And Cream Far Paletleri’nin benzersiz formülü ile makyaj yapmak keyfe dönüşecek!

Lovely Suprise Me Energy Kick Edition ve Fairytale Edition Far Paletleri / 99,95 TL
Lovely Suprise Me Far Paletleri ile etkileyici bakışlar! Işıltılı ve mat olmak üzere 9 farklı renk seçeneği sunan Lovely Suprise Me Far Paletleri’nin kolay uygulama sağlayan yapısı sayesinde renkli göz makyajlarınızla yaza damga vurun! Sıcak turuncu ve sarı tonlardan oluşan Lovely Suprise Me Energy Kick Edition far paleti ile enerjiniz gözlerinizden okunacak. Soğuk pembe ve şeftali tonlarından oluşan Lovely Suprise Me Fairytale Edition Far Paleti ile peri masallarını siz değil gözleriniz anlatacak. Lovely Suprise Me Far Paletleri’nin benzersiz yapısı ve uzun süre kalıcı etkisi ile gün boyu dikkatleri gözlerinizde toplayın!

Revolution 5D Lash Pow Volume Maskara/ 179,90 TL
Click ... Pop ... POW!
Revolution’ın yeni 5D Lash Pow Maskarası ile tanışın! Özel tasarlanmış fırçasıyla kirpikleri uzatan ve hacim kazandıran Revolution 5D Lash Pow Maskara ile kipiklerinizde 5D etkisi! Kapak üzerine basılarak açılan aplikatörü sayesinde ürünün havayla temasını minimuma indiren Revolution 5D Lash Pow Maskara, maskaranızı uzun süre kurumadan kullanmanıza olanak sağlar. Revolution 5D Lash Pow Maskara’nın yenilikçi ve kalıpların dışına çıkan ambalaj tasarımı ve güçlü fırçasıyla kirpiklerinizi baştan yaratın!

Ürünü deneyenlerin yorumları:*

• “Sadece tek kat uygulama ile kirpiklerimin daha kalın ve hacimli görünmesini sağladı!”
• “Kirpiklerimde topaklanma yapmadan uzunluk ve hacim kazandırdı!”
• “Kapağını açmak çok kolay, diğer maskaralara göre çok daha hızlı.”
• “Bağımlısı oldum.”

*2020'de 55 kullanıcıdan toplanan incelemeler doğrultusunda çıkan sonuçlardır.

**Belirtilen fiyatlar Haziran güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL