• Geri dön

  • 1.388 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 704 İşletme görüntülenme


Revolution X Nihal
Cilt Bakım Seti Watsons’ta!

Revoluiton X Nihal cilt bakım seti sadece
Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

@Ojemrujumrimelim sosyal medya hesabıyla 10 yılı aşkın süredir makyaj ve cilt bakım tüyoları paylaşan, cilt bakımına ve ürün içeriklerine özel ilgisi olan Nihal Kanık'ın favori Revolution Skincare ürünleriyle oluşturduğu cilt bakım setiyle tanıştınız mı? Nihal Kanık’ın favori ürünlerinden oluşan Revolution x Nihal cilt bakım setinde bulunan zengin içerikli ve etkili serumlara bayılacaksınız!

Revolution x Nihal %10 Niacinamide & %1 Çinko Serum 30 ml/ 229,90 TL
Leke ve gözenek karşıtı Revolution x Nihal %10 Niacinamide & %1 Çinko Serum ile tanışın! İçeriğindeki cilt dostu Niacinamide ve çinko ile cilt lekelerinin görünümünün azaltılmasına destek olurken geniş gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Birlikte kullanıldıklarında cildin doğal yağ üretimini dengeleyerek gözeneklerin tıkanmasını önlemeye; rahatlatıcı ve yatıştırıcı özelliğiyle ciltteki leke görünümünü azaltmaya yardımcı olan Niacinamide ve Çinko, lekeye meyilli ve gözenek problemi yaşayan ciltlerin kullanımı için uygundur. Hafif formülüyle günlük kullanıma uygun olan Revolution x Nihal %10 Niacinamide & %1 Çinko Serum, fondöten veya kapatıcı altına ince bir tabaka halinde uygulanabilir. Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Temiz ve kuru cilde birkaç damla uygulayın. En iyi sonuç için sabah ve akşam kullanın. * Ürün bölgesel olarak uygulanan C vitaminiyle birlikte kullanılmamalı, C vitamini içeren ürünler cilde başka bir zaman aralığında uygulanmalıdır. Yalnızca harici kullanım içindir. Herhangi bir kızarıklık veya tahriş durumunda ürün kullanımı bırakılmalıdır. Gözlerle temasından kaçınılmalıdır.

Revolution x Nihal %2 Alfa Arbutin & Hyaluronik Asit Serum 30 ml / 349,90 TL
Revolution X Nihal %2 Alfa Arbutin & Hyalüronik Asit Serum ile nemli ve dolgun bir cilde kavuşun! İçeriğindeki, pirinçten elde edilen %2 Alfa Arbutin ciltteki koyu leke görünümünün azaltılmasını desteklerken, hyalüronik asidin nem tutucu özelliği sayesinde cildi derinlemesine nemlendirmeye yardımcı olur. Cilt bakım rutinlerinin sevilen iki içeriğiyle zenginleştirilmiş Revolution X Nihal %2 Alfa Arbutin & Hyalüronik Asit Serum, daha parlak ve daha eşit bir cilt tonu için cildi nemlendirmeye ve arındırmaya yardımcı olur. Temizlenmiş cilde sabah ve akşam olmak üzere birkaç damla serumu masaj yaparak uygulayın.

Revolution x Nihal %5 Laktik Asit & Hyaluronik Asit Serum 30 ml/ 239,90 TL
Revolution x Nihal %5 Laktik Asit & Hyalüronik Asit Serum ile dolgun ve pürüzsüz bir cilde kavuşun! Revolution x Nihal %5 Laktik Asit & Hyalüronik Asit Serum, cildi yormadan peeling etkisi sağlamaya yardımcı %5 Laktik Asit (AHA) ve cildi nemlendirerek dolgun bir görünüm kazandırmaya yardımcı Hyalüronik Asit içerir. Zengin içeriğiyle cildin ölü hücrelerden arındırılmasını, parlak ve sıkı bir görünüm kazanmasını destekler. Parfüm, yağ, paraben, alkol ve gluten içermeyen Revolution x Nihal %5 Laktik Asit & Hyalüronik Asit Serum’u, akşamları temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine birkaç damla uygulayın. Cilt tolerans geliştirene kadar serumun gücünü hafifletmek için farklı ürünlerle seyreltilebilir. Günlük kullanıma uygundur.

Dikkat:
Gözlerle temasından kaçınılmalıdır. Ciltte uzun süren bir hassasiyet ile karşılaşılması durumunda ürün kullanımı bırakılarak doktora danışılmalıdır. Hassas, soyulan veya problemli cilde uygulanmamalıdır. Ürün içeriğindeki alfa hidroksi asit (AHA) cildin güneş hassasiyetini artırarak güneş yanığı ihtimalini güçlendirebilir. Ürün kullanımı süresince ve takip eden bir hafta boyunca güneş kremi kullanılmalı ve güneşte kalmaktan kaçınılmalıdır.

Revolution x Nihal %5 Kafein ve Hyaluronik Asit Göz Serumu 30 ml / 179,90 TL
Revolution x Nihal %5 Kafein & Hyalüronik Asit Göz Serumu ile gözlerde duble espresso etkisi! İçeriğindeki %5 Kafein ile göz altı torbalarını ve koyu halka görünümünü azaltmaya; Hyalüronik Asit ile göz altı görünümünü dengelemeye ve göz çevresindeki nem kaybından oluşan ince çizgileri dolgun görünmesini sağlamaya destek olur. Parfüm, yağ, paraben, alkol ve gluten içermeyen Revolution x Nihal %5 Kafein & Hyalüronik Asit Göz Serumu’nu fondöten veya kapatıcıdan önce temiz cilde uygulayın. Birkaç damla serumu göz çevrenize(yanaklarınızın üzerindeki kemikten kaşlarınızın altındaki kemiğe kadar) yüzük parmaklarınızla nazikçe masaj yaparak yedirin.

Dikkat:
Yalnızca harici kullanım içindir. Herhangi bir kızarıklık veya tahriş durumunda ürün kullanımı bırakılmalıdır. Gözlerle temasından kaçınılmalıdır.

Revolution x Nihal %10 Matrixyl Kırışıklık Karşıtı Serum 30 ml/ 329,90 TL
Revolution x Nihal %10 Matrixyl Kırışıklık Karşıtı Serum ile yıllara meydan okuyun! Güçlü bir peptit olan Matrixyl ile formüle edilen Revolution x Nihal %10 Matrixyl Kırışıklık Karşıtı Serum, ciltteki ince çizgilerin görünümünü yumuşatarak daha taze, dengeli ve genç bir cilt görünümü kazandırmaya yardımcı olur. Parfüm, yağ, paraben, alkol ve gluten içermeyen Revolution x Nihal %10 Matrixyl Kırışıklık Karşıtı Serum, cildin nemlendirilmesini ve dolgunlaştırılmasını destekleyerek daha sıkı bir cilt görünümü kazanmanıza yardımcı olur. Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Temiz ve kuru cilde birkaç damla uygulayın. En iyi sonuç için hem sabah hem akşam kullanın.

Dikkat:
Yalnızca harici kullanım içindir. Herhangi bir kızarıklık veya tahriş durumunda ürün kullanımı bırakılmalıdır. Gözlerle temasından kaçınılmalıdır.

Revolution x Nihal Sivilce Karşıtı Losyon 30 ml /329,90 TL
Sivilce karşıtı Revolution x Nihal Sivilce Karşıtı Losyon ile tanışın! Çinko Oksit, Niacinamide ve Allantoin içeren formülü sayesinde leke görünümünü azaltmaya yardımcı olan Revolution x Nihal Sivilce Karşıtı Losyon, zengin içeriğiyle sivilce oluşumunun engellenmesini destekler. Parfüm içermeyen ve cildi rahatlatmaya yardımcı olan Revolution x Nihal Sivilce Karşıtı Losyon, cildin sebum dengesinin korunmasına yardımcı olur.

Dikkat:
Yalnızca harici kullanım içindir. Herhangi bir kızarıklık veya tahriş durumunda ürün kullanımı bırakılmalıdır. Gözlerle temasından kaçınılmalıdır.
Topikal ilaçlarla birlikte kullanımı veya hassas cilde uygulanması önerilmez.

**Belirtilen fiyat Ocak güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL