• Geri dön

  • 1.688 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 696 İşletme görüntülenme


Revolution Haircare Saç Bakım Serisi ile sürdürülebilir ve çevre dostu saç bakımı sadece Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulamasında!

Watsons’ın sevilen markası Revolution’ın yeni çevre dostu saç bakım serisi ile tanışın!
%30 geri dönüştürülmüş plastikten üretilen ambalajları ve vegan içeriğiyle saçlarınıza ihtiyaç duyduğu bakımı sağlarken doğamızın güzelliğinin korunmasını da önemseyen Revolution Haircare ürünleri hem sizler hem de dünyamız için daha sürdürülebilir bir saç bakımı deneyimi sunuyor. Zengin içeriklerinin yanı sıra SLS/SLES ve sülfat içermeyen Revolution Haircare şampuanlar ve tamamlayıcı saç kremleri ile bakımlı saçlarınız göz kamaştıracak!

Revolution Haircare Enerji Veren Kafein Şampuan 250 ml - Revolution Haircare Enerji Veren Kafein Saç Kremi 250 ml / 129.95 TL
Revolution Haircare Enerji Veren Kafeinli Şampuan ve Saç Kremi ile yorgun saçlarınızı canlandırın! İçeriğindeki canlandırıcı kafein, güçlendirici bambu özü, nem ve parlaklık artırıcı pantenol ve saçı korumaya yardımcı betain ile saçlarınızın karşı konulmaz bir yumuşaklık ve parlaklık kazanmasına yardımcı olur. SLS/SLES ve sülfat içermez. Vegan formülü ve %30 geri dönüştürülmüş plastikten üretilen şişesiyle çevre dostu saç bakım deneyimi yaşayacağınız Revolution Haircare Enerji Veren Kafeinli Şampuan ve Saç Kremi tüm saç tipleri için uygundur.

Revolution Haircare Nemlendirici Hyaluronik Asitli Şampuan 250 ml - Revolution Haircare Nemlendirici Hyaluronik Asitli Saç Kremi 250 ml / 129.95 TL
Revolution Haircare Nemlendirici Hyaluronik Asitli Şampuan ve Saç Kremi ile kuru saçlarınızı nemle doyurun! İçeriğindeki yoğun nemlendirici hyaluronik asit, yatıştırıcı yulaf özü, saçları korumaya yardımcı betain, nem ve parlaklık artırıcı pantenol ile saçların yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. SLS/SLES ve sülfat içermez. Vegan formülü ve %30 geri dönüştürülmüş plastikten üretilen şişesiyle çevre dostu saç bakım deneyimi yaşayacağınız Revolution Haircare Nemlendirici Hyaluronik Asitli Şampuan ve Saç Kremi tüm saç tipleri için uygundur.

Revolution Haircare Arındırıcı Salisilik Asit Şampuan 250 ml - Revolution Haircare Arındırıcı Salisilik Asit Saç Kremi 250 ml / 129.95 TL
Revolution Haircare Arındırıcı Salisilik Asit Şampuan ve Saç Kremi ile arındırıcı saç bakımı! İçeriğindeki arındırıcı salisilik asit, tazeleyici çay ağacı yağı, dengeleyici piroctone olamine, saçları korumaya yardımcı betain, nem ve parlaklık artırıcı pantenol ile saçların yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. SLS/SLES ve sülfat içermez. Vegan formülü ve %30 geri dönüştürülmüş plastikten üretilen şişesiyle çevre dostu saç bakım deneyimi yaşayacağınız Revolution Haircare Arındırıcı Salisilik Asit Şampuan ve Saç Kremi tüm saç tipleri için uygundur.

Revolution Haircare Aydınlatıcı Vitamin C Şampuan 250 ml - Revolution Haircare Aydınlatıcı Vitamin C Saç Kremi 250 ml / 129.95 TL
Revolution Haircare Aydınlatıcı Vitamin C Şampuan ve Saç Kremi ile mat görünen saçlara elveda! İçeriğindeki güçlü antioksidan kaynağı C vitamini ve greyfurt özü, parlaklık kazandıran XylinshineTM, saçları korumaya yardımcı betain, nem ve parlaklık artırıcı pantenol ile saçların pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. SLS/SLES ve sülfat içermez. Vegan formülü ve %30 geri dönüştürülmüş plastikten üretilen şişesiyle çevre dostu saç bakım deneyimi yaşayacağınız Revolution Haircare Aydınlatıcı Vitamin C Şampuan ve Saç Kremi tüm saç tipleri için uygundur.

**Belirtilen fiyatlar Ocak güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL