• Geri dön

  • 1.618 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 696 İşletme görüntülenme


Relove by Revolution sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda!

Yeni Relove by Revolution makyaj ürünleriyle tanışın! Relove by Revolution’ın mükemmel renk kombinasyonlarıyla sunduğu far paletleri ve allık & aydınlatıcı koleksiyonuyla hayallerinizin ötesinde bir makyaj deneyimine hazır olun! Koleksiyonun içerisindeki şeffaf kaş & kirpik maskarası sayesinde en doğal görünümünüzle tamamlayacağınız keyifli makyajınızla herkesin gözü üstünüzde olacak!

Relove By Revolution Colour Play Far Paleti / 44,95 TL

Relove by Revolution Colour Play Far Paletleri ile çarpıcı göz makyajı deneyimine hazır mısınız? Relove by Revolution Colour Play Far Paletleri, ulaşmak istediğiniz tüm göz makyajı görünümlerini yaratmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip! Koleksiyonda bulunan 8 farklı far paletinin yüksek pigmentli yapılarıyla hayal gücünüz gözlerinizden okunacak! Her bir far paleti mat ve ışıltılı olmak üzere 6 farklı renk içerir. Ulaşmak istediğiniz tüm renkleri bulabileceğiniz Relove by Revolution Colour Play Far Paletleri ile kusursuz ve etkileyici gözlere sahip olun!

Relove By Revolution Colour Play Blushed Allık ve Aydınlatıcı Koleksiyonu / 42,95 TL

Relove by Revolution Color Play Blushed Allık ve Aydınlatıcı Koleksiyonuyla rüyalarınızdaki ikiliye kavuşun! Relove by Revolution Color Play Blushed Allık ve Aydınlatıcı Koleksiyonu, hayallerinizdeki görünümü yaratmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip! Relove by Revolution Color Play Blushed Allık ve Aydınlatıcı Koleksiyonu pürüzsüz ve kremsi formülleriyle mükemmel bir allık ve aydınlatıcı deneyimi sunar. Cute, Kindness, Queen ve Sweet olmak üzere 4 farklı ikili allık & aydınlatıcı seçeneği sunan Relove by Revolution Color Play Blushed Allık ve Aydınlatıcı Koleksiyonu tüm ciltlerle mükemmel uyumu yakalar.

Relove By Revolution Glossy Fix Şeffaf Kaş & Kirpik Maskarası / 39,95 TL

Relove by Revolution Glossy Fix Şeffaf Kaş & Kirpik Maskarası ile doğal görünen harika kaşlara ve kirpiklere sahip olun! Bir ucunda şeffaf kaş jeli ve diğer ucunda şeffaf maskara bulunan Relove by Revolution Glossy Fix Şeffaf Kaş & Kirpik Maskarası ile kaş ve kirpiklerinizin sağlıklı ve bakımlı görünmesini sağlayın!

**Belirtilen fiyatlar Ocak güncel fiyatı olup, piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL